Villa Anemone

Platanias
Villa • 3 rum • 3 seng. • 3 bad. • 229 m² • ref: 116389
6.644.242 DKK
Et sandt vartegn med høj æstetik, privatliv og betagende udsigter til den endeløse blå, beliggende blandt Kretas endeløse olivenlunde.

Da pladsen har uhindret udsigt til havet, er det hensigten at skabe en bolig, der maksimerer den visuelle forbindelse til havet. Langs hele villaen, mod nord, strækker det udendørs anlagte område, opdelt i to niveauer. Foran fællesarealerne er det overdækkede udendørs opholdsområde og swimmingpoolen; baldakiner tilbyder beskyttelse mod sol om sommeren.

Villaens indvendige områder er L-formede, der bogstaveligt talt omfavner udendørsområdet som et centralt punkt. Det tager også pooloplevelsen til et helt nyt niveau. Nyd panoramaudsigten, mens du sidder i de specialdesignede udendørs lounger eller tag solen på trædækket.

Opholdsrumbene er designet og udviklet langs udsigtslinjen, så potentialet udnyttes fuldt ud. Store åbninger tillader naturligt lys at trænge ind i interiøret og tilføje termisk effektivitet i vinterperioden. Dominansen af jordfarver og dens kombination med moderne materialer fremhæver formen og enkelheden i designet.

Villaen dækker i alt 229 kvm, på en grund på 983 kvm. Det har et åbent køkken med high-end finish og en stilfuld bar-stand, som bliver omdrejningspunktet. Dette område forbindes problemfrit med spisepladsen og stuen. Dette niveau er også flankeret af et en-suite soveværelse, orienteret mod øst. En trappe forbinder de to niveauer. Nedenunder er der to afsondrede soveværelser med indbyggede skabe og eget badeværelse samt et opbevaringsrum. Begge soveværelser fører ud til en fælles veranda med betagende udsigt til Platanias kystlinje og Middelhavet.

En slank træcarport giver læ for to biler, og en pænt udført sti tjener tilgængeligheden til villaen.
Developer
Udvikleren er en raffineret arkitektonisk & byggefirma med kontorer i Athen og Kreta, grundlagt i 2006. En tværfaglig gruppe af visionære arkitekter, designere og ingeniører, der skaber fremtrædende rum, der er skræddersyet til folkets behov såvel som jorden og de berørte omgivelser.

Deres kontor leverer projekter fra koncept til design og konstruktion med fokus på en bred vifte af arbejde og skala. De skiller sig ud for deres høje kvalitet og æstetiske ekspertise, da de perfekt blander tradition med moderne tendenser inden for arkitektur og nye byggeteknikker med principperne om bioklimatisk design.

I alle disse år har drivkraften bag succesen været deres vision: "Innovative ideer og forskelligartede løsninger, leveret altid med professionalisme og kunderne i fokus". Med en høj følelse af ansvar og konsistens stræber de efter at ændre standarderne inden for byggeri.
Leje
At leje en villa som denne, på Grækenlands største og mest tilgængelige ø, kan tilbyde høje afkast og er et populært valg blandt mange ejere. Du kan drage fordel af sofistikeret og professionel styring af hjemmet uden at skulle bekymre dig om det selv. Fra start til slut håndteres udlejningen af boligen af bygherrens egen ejendoms- og udlejningsservice. Ejere er fuldt informeret om ledelsesbeslutninger og muligheder hvert trin på vejen, så de kan maksimere værdien af deres investering problemfrit. Villaen kan betale for sig selv, så ejerne derefter kan nyde den ultimative feriedestination året rundt, når de vælger det, og så længe de vil.
Sted
Villaen har en privilegeret beliggenhed omgivet af endeløse oliventræer og vinmarker. Landsbyen Xamoudochori ligger 20 km vest for Chania, på et plateau 110 m. over havets overflade. Fantastisk udsigt mod Kretas nordlige kystlinje og det uendelige blå i Det Ægæiske Hav samt til De Hvide Bjerge mod syd.

En perfekt base for at udforske det vestlige Kreta, et "repertoire" af mange grus- og sandstrande, arkæologiske seværdigheder og fantastisk natur. Opdater dig selv væk fra folkemængderne, mens du nyder den livligere, mere kosmopolitiske livsstil i Platanias og Maleme, når du vil.

Platanias - Den berømte badeby Platanias ligger blot 10 minutters kørsel derfra. Den gamle landsby er bygget på en bjergskråning med fantastisk udsigt over havet. Stranden i Platanias er en dejlig lang strand, hvor du kan finde alt, hvad der leveres på velorganiserede strande, som strandbarer, liggestole, vandsport osv. På østsiden af den lokale havn, tæt på Agia Marina, kan du nyde at svømme i de mange små kunstige bugter. I løbet af sommernætterne er der et bredt udvalg af barer og natklubber, hvis du vil gå den ekstra mil.
Maleme - Stranden i Maleme ligger blot 5 minutters kørsel derfra. Det er en del af den kontinuerlige strand på 16 km fra Chania by til Kolymbari landsby. Et ideelt sted for solbadning, afslappende og romantiske aftener med solnedgang. En vinder af blåt flag. Dele af stranden er organiseret, men der er også roligere dele, hvor du kan nyde havet i ro. Desuden er der mange restauranter med havudsigt, taverner og barer, hvor man kan smage nogle lokale godbidder.
Chania ligger blot 20 minutters kørsel derfra, og lufthavnen ligger 40 minutter derfra. Der er nem adgang til National Road, som kun ligger ca. 10 minutters kørsel derfra.

Kreta, og især Chania-området, er berømt for sine eksotiske steder, kulturelle vugger (især i den gamle bydel) og det kretensiske køkken. Den kretensiske folketradition er ofte præget af den lokale kunst (vævning, keramik, træskæring osv.) og på lokalbefolkningens kunstneriske udtryk generelt. De mest berømte naturlige vartegn er De Hvide Bjerge og Samaria-kløften samt kyst- og bjerglandsbyerne.

Rum

Værelser3
Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende229 m²
Grund983 m²
Faciliteter hentet af AI.
Parkering
Swimmingpool

Platanias

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data