Din luksuriøse livsstil - 257C Crawford Rd, Te Puna, New Zealand

Wairoa, 257C Crawford Rd
Hus • 5 seng. • 2 bad. • 313 m²
Pris på basis af efterspørgsel

Beliggende på 5002 kvm smuk livsstilsjord finder du et moderne familiehus af absolut kvalitet. Designet og bygget som JBH Building's showhome, der er skabt for at fremvise deres byggeproces med effektive byggeteknikker og ved hjælp af den nyeste tilgængelige teknologi, og hvad de tilbyder som et avanceret byggefirma, så der er ikke sparet på nogen udgifter her, og resultatet er et overlegent fantastisk udformet energieffektivt familiehjem.

Bygget til familie i tankerne eller dem, der kræver plads, er det 313 kvm store hjem lige så luksuriøst, som det er behageligt. Med 5 soveværelser til overnatning, et stort åbent opholdsrum plus det separate 'børnedomæne' og med gourmetkøkkenet og bryggerset er dette et hjem, der er indrettet til både underholdning og bare at bo i. Fra det øjeblik du træder gennem indgangen, bliver du mødt af gulvvarme i hele hjemmet (undtagen Garage), hvor hvert værelse er zonet til uafhængig temperaturregulering. Sammen med den åbne ild i hovedboligen er det et hjem, der oser af komfort.

Det store soveværelse som forventet giver walk in kappe og overdådig ensuite, mens den separate 'børnefløj', som kan lukkes af med hulrumsskydere, tilbyder et medierum et andet badeværelse og 3 soveværelser.

Udendørs spisning / underholdning er mere end taget højde for under dækning, mens 3-faset strøm løber til ydersiden af terrassen, alt sammen oprettet til en fremtidig pool og poolhus.

Hvis der er behov for ekstra afgivelse eller opbevaring, er der muligheder for dig her med en separat dobbelt garage med et kontor / motionscenter og ekstra badeværelse plus et dedikeret bådskur med en størrelse på 6m x 8,5m x 3m høj dør, for ikke at nævne den dobbelte garage i hovedhuset.

257C Crawford Road er et hjem, der er godt designet, skabt og fremtidssikret. Er det tid for dig at leve den luksuriøse livsstil?

Kontakt os i dag for den mulighed og kom og se denne smukke ejendom og lær alt, hvad den har at tilbyde.

Ansvarsfraskrivelse: Gulv- og landområder er omtrentlige og er taget fra Property Guru.

Rum

Soveværelser5
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)2

Overflader

Levende313 m²
Grund5002 m²
Garage
Have
Internet
Parkering

257C Crawford Rd, Wairoa

Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til marker