Hus til at købe i La Marina, Spanien

Elche, La Marina
Adskilt hus • 3 seng. • 3 bad. • 144 m²
2.230.162 DKK

Denne smukke juridiske og renoverede ejendom ligger tæt på strandene kun 5 minutters kørsel væk (ca. 3 km væk) og har certifikatet for beboelighed.

 

Ejendommen har en stor stue med pejs og separat spiseplads, 3 soveværelser med indbyggede skabe (meget rummeligt soveværelse med påklædningsværelse), 2 badeværelser (soveværelse suite med dobbelt håndvask og badekar og bruser), 1 fuldt udstyret moderne køkken med køleskab og opvaskemaskine inkluderet, glaseret terrasse med glasgardiner. Huset har varme og kolde klimaanlæg kanaler i hele huset.

 

Den 2.000 kvm store grund er flad og fuldt indhegnet, og der er en smuk swimmingpool med solterrasse og en muret terrasse for privatlivets fred. Der er også et dejligt pergolaområde med havebord og garage.

Inden for grunden er der en 44 m2 bygning med 3 soveværelser og et badeværelse med bruser, der let kunne omdannes til et gæstehus med to ekstra soveværelser.

 

Ejendommen er blevet fuldstændig renoveret og har nye elektriske ledninger og ny VVS-installation.

 

Andre funktioner omfatter elnettet, vandværksvand, varm / kold aircondition, elektrisk portal, pejs og kanaliseret aircondition, parabol, loft fans, internet-wif, udendørs badeværelse med bruser...

 

Ejendommen ligger 5 minutters kørsel fra strandene i La Marina og 10 minutters kørsel fra byen Elche, som er den tredje mest folkerige by i Valenciaregionen, anerkendt som palmernes by. Elche har absolut alt hvad du behøver for det daglige liv, såsom mange butikker, Carrefour og store og moderne indkøbscentre, restauranter, universitet, tosprogede skoler, sportscenter, zoologisk have, togstation, museer ...

Rum

Soveværelser3
Badeværelser3

Overflader

Levende144 m²
Grund2000 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Garage
Opvaskemaskine
Parkering
Swimmingpool

La Marina, Elche

Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data