Smuk fritliggende villa i umiddelbar nærhed af søen

1246 Corsier
Villa • 9 rum • 200 m² • ref: d1142682-e2a2-11ec-842e-005056bdbc06
33.478.634 DKK
Denne smukke og lyse fritliggende villa, med gode fordele, ligger i byen Corsier, i et boligområde beliggende få skridt fra søen. Bygget i 80'erne og renoveret i 2018 med kvalitetsmaterialer, tilbyder det generøse og behagelige boligarealer, herunder optimeret cirkulation. Beliggende på en grund beskyttet mod gener, har den et behageligt og diskret opholdsmiljø. Alle faciliteter er i nærheden, og byens centrum ligger kun få minutter væk med offentlig transport eller bil.
 
Med en nyttig overflade på 256m2 er villaen fordelt i halve niveauer og tilbyder i stueetagen en indgang i form af en luftsluse, en rummelig og lys stue, adgang til en smuk terrasse og poolen og et smukt køkken Bulthaup udstyret med spiseplads, åben til stuen. En central trappe fordeler de halve niveauer. Ovenpå har en mezzanin udsigt over stuen og tilbyder et afslapningsområde / kontor, som giver adgang til forældrenes rum. Den nederste etage byder på et smukt soveværelse, et tredje soveværelse, et badeværelse og et gæstetoilet. Kælderen, fuldt udgravet, består af en suite, der nyder godt af naturligt lys, et brusebad og et påklædningsværelse. Et multifunktionelt rum, et vaskerum og et teknikrum fuldender sættet.
 
Den anlagte have, fuldt indhegnet og ude af syne, sammensat af eksotiske og lokale arter og tilbyder afslapningsområder, har smukke terrasser og nyder godt af en smuk swimmingpool. En garage og et overdækket rum med lagerplads fuldender sættet.

Rum

Værelser9
Balkoner1
Garager (udenfor)1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende200 m²
Brugbar256 m²
Total721 m²
Balkon
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Terrasse

Corsier

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Offentlig transport
Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt
Søudsigt
TypeHus
Bygningsår1989
Renovationsår2018