Mar House - Luksus villa til salg

Sesimbra
Villa • 4 seng. • 5 bad. • 3. etage • ref: MM-MAR-HOUSE
18.273.905 DKK

Denne spektakulære og unikke luksus strandvilla ligger i den historiske og maleriske landsby Sesimbra, det perfekte sted for et fredeligt tilflugtssted, men også kun 35 minutter fra centrum af Lissabon. Denne utrolige beliggenhed er få minutter fra butikker og restauranter og legemliggør essensen af livet ved havet på et af Portugals mest ønskede steder. Oversvømmet med naturligt lys viser gulv til loft-vinduer en fantastisk udsigt over Sesimbra-bugten og klippeklipper.

Det er en fritliggende villa med 390m2, 3 etager med elevator, alle etager med havudsigt på 180 grader. På tredje sal har vi stue, spisestue, køkken og garage. Anden sal omfatter 4 suiter og en indre have.

I stueetagen har vi vaskeriet, maskinrummet, bruseren med tyrkisk bad, gymnastiksalen, vinkælderen og hovedkøkkenet, med en stor stue / festlokale, med adgang til poolen.

Huset, der blev afsluttet for et par måneder siden, er et unikt og innovativt projekt kombineret med nye termoakustiske løsninger med hjemmeautomatisering: det er bygget i beton og jern med termisk blok og ETICS-system, har gulvvarme, gulvvarme, HVAC-kanal, TECHNAL LUMIAL-serievinduer med termisk og akustisk glas.

Alle belægninger og gulve er af PORCELANOSA, tømrerarbejde er lavet efter mål i massivt træ, vandhanerne er CEA og sanitetsartiklerne er NIC, alle eksklusive mærker og italienske materialer af høj kvalitet.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser5
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)2

Overflader

Grund800 m²
Indre360 m²
Brugbar183 m²
Total800 m²
Alarm
Elevator
Garage
Have
Internet
Møbleret
Opvaskemaskine
Parkering
Samtaleanlæg
Swimmingpool
Vaskemaskine

Sesimbra

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2021
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data