Hus for Køb i Lucca, Italien

Lucca
Villa • 8 rum • 8 seng. • 11 bad. • ref: 21524
37.293.970 DKK

Eksklusiv bondegård i toscansk stil beliggende mellem bakkerne i Montecatini og Pistoia med endeløs og betagende udsigt over bakkerne.

Den stenbyggede maleriske ejendom ligger i kort afstand mellem fødestedet Leonardo da Vinci og den berømte golfklub Montecatini. Beliggende på en grund på 6 hektar omgivet af toscansk natur, langt fra byernes støj, mod syd nyder solen hele dagen lang.

Denne luksuslandsby er fuldstændig renoveret af de nuværende ejere og består af 3 fint restaurerede stenbygninger med i alt ca. 1000 kvm, herunder 8 soveværelser og 11 badeværelser. Stenbygninger består af en 850 kvm hovedgård, et 70 kvm udhus og et 80 kvm anneks.

Hovedgården er indrettet i toscansk landstil med 3 pejse. Det består af en stue, meget stort spise i køkkenet, 7 soveværelser med eget badeværelse, biografrum med Dolby surround-system, pizzeria, smagekælder med gammelt kar, 2 servicebadeværelser, teknikrum og vaskerum. En uafhængig lejlighed med intern adgang tilbyder køkken og opholdsstue samt eget soveværelse, ideelt til personalet. Annekset er hjemsted for swimmingpool, tyrkisk bad og fitnesscenter.

Andre funktioner omfatter aircondition, solpaneler til varmt vand, varme, 100 kvm infinity pool og jacuzzi.

Rum

Værelser8
Soveværelser8
Badeværelser11
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Fitnesscenter

Lucca

Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til bakker
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data