Lejlighed for Leje i Castries, Saint Lucia

Castries
Etværelses lejlighed • 3 rum • 2 seng. • 50 m² • ref: LA2769-SELLINGIMMO
42.579 DKK
Det er et godt valg for rejsende, der besøger Gros Islet, der tilbyder familievenlige omgivelser samt mange nyttige faciliteter, der er designet til at forbedre dit ophold.

Her er afslappende værelser med fladskærms-tv, aircondition og køleskab, og du kan holde dig forbundet i løbet af dit ophold på grund af gratis wi-fi.

Resortet har roomservice og concierge. Derudover er der swimmingpool og morgenmad, hvilket giver dig et pusterum i din travle dag. Gæster i bil har adgang til gratis parkering.

Hvis du vil smage rejer, skal du gå til Spinnakers Beach Bar & Grill, Flavours of the Grill eller Big Chef Steakhouse. Hvorfor ikke prøve en grill / grill restaurant som Flavours of the Grill, Tastee Tinges eller Ginettes Place.

I løbet af dit besøg skal du sørge for at se Gros Islet Street Party (0,5 km), der ligger i gåafstand fra Gros Islet Street Party.

Nyd dit ophold i Gros Islet!

De viste priser gælder for en Deluxe Suite med pooludsigt for 2 til 4 personer og for 7 nætter.

Andre satser:

- Deluxe Suite - 2 soveværelser - pooludsigt (5 personer): 6 126 € i lavsæsonen, 6592 € i midten af sæsonen og 7285 € i højsæsonen.

- Deluxe Suite - 2 soveværelser - pooludsigt (6 personer): 7 092 € i lavsæsonen, 7196 € i midten af sæsonen og 7711 € i højsæsonen.

--> Kontakt os for flere detaljer.

Rum

Værelser3
Soveværelser2

Overflader

Levende50 m²
Møbleret
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Aircondition
Internet
Parkering

Castries

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.