Feriehuse ved havet i Det Ægæiske Hav

Maleme
Villa • 2 rum • 2 seng. • 1 bad. • 61 m² • ref: 89004
2.013.663 DKK
Drømmer du om den ideelle investering lige ved stranden, problemfri med et garanteret investeringsafkast? Dette burde være dit svar: Beliggende kun få meter fra Det Ægæiske Hav, på Kretas nordkyst, tilbyder en særlig samling af 18 ejendomme en dejlig blanding af design og komfort. Aegean Seafront Homes udgør ikke kun den perfekte mulighed for et Golden Visa, men giver dig en stabil årlig lejeindtægt på 3% i de første 7 år efter dit køb. Selvfølgelig kan du vælge at bruge lejlighederne til dig selv og nyde dit andet hjem kun få meter fra Det Ægæiske Hav.

Lejlighederne

Beliggende i stueetagen, perimetrisk omkring en central swimmingpool, der deles. Deres boligareal varierer fra 61 op til 65 kvm med yderligere 10 kvm veranda. Hver af dem tilbyder rummelige åbne køkkener, to-soveværelser og et badeværelse.

Designernes prioritet var at kombinere lyse jordfarver, friske moderne arkitektoniske linjer, enkle volumener med glat forbundne middelhavsanlagte haver og verandaer. Et indendørs-udendørs rum med visuel og funktionel kreativitet.

Maisonetterne i forskudt plan

Maisonetterne er placeret på første sal i bygningerne, opdelt i to niveauer. Disse boliger kombinerer moderne interiør æstetik og finish sammen med den dominerende brug af miljøvenlige materialer, sten funktioner, gips, træ og tegltag.

Generelt layout: Deres størrelse varierer fra 98 til 105 kvm. På lavere niveau er der rummeligt køkken i åbent plan samt soveværelse og badeværelse. Det øverste niveau består af to soveværelser med et ekstra badeværelse. De to niveauer er forbundet med en indvendig trappe. Der er balkoner på begge niveauer, som tilbyder store åbninger til naturlig lysbehandling samt panoramaudsigt og udsigt over landet.

Generelle nøglefunktioner

  • Priserne inkluderer fuld møbelpakke

  • Grøn, krydsventilation for et naturligt klima

  • Varmeisolering og moderne termoruder for energieffektivitet

  • Solpanel system

  • Rigelige parkeringspladser


Sted

Alle faciliteter og faciliteter ligger ved siden af, herunder restauranter og lokale taverner, barer og caféer, apoteker, supermarkeder og minimarkeder.

  • Maleme-stranden, lige uden for døren, er en fredelig strækning af sand og azurblåt vand. Det ideelle sted for solbadning, afslappende og romantiske aftener ser solnedgangen. Stranden i Maleme er en del af den kontinuerlige strand på 16 km fra Chania by til Kolymbari landsby.

  • Kreta, og især Chania-området, er berømt for sine eksotiske steder, kulturelle vartegn (især i den gamle bydel) og kretensisk køkken. Den kretensiske folketradition præges ofte af den lokale kunst (vævning, keramik, træskærerarbejde osv.) og af lokalbefolkningens kunstneriske udtryk generelt. De mest berømte naturlige vartegn er de hvide bjerge og Samariakløften samt kyst- og bjerglandsbyerne.

  • Den internationale lufthavn i Chania ligger kun 28 km væk, med ruteflyvninger året rundt og rigelige charterflyvninger, der betjener store dele af Europa i løbet af sæsonen - april til oktober.

  • I sommerperioden færger krydser til og fra Athen (Piræus) dagligt - havnen for færger er i Souda, 24 km væk.

  • Nogle af de mest berømte strande på Kreta ligger i nærheden. Falassarna, Balos, Elafonisi, Agia Marina og Platanias er blot nogle få af dem. Nogle strande er sandede, mens andre har småsten. Mange har alle de faciliteter, der giver dig mulighed for at tilbringe hele dagen der.

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser1

Overflader

Levende61 m²
Faciliteter hentet af AI.
Parkering
Swimmingpool

Maleme

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til landet
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data