Feriehuse i Makrigialos

Ierapetra
Villa • 4 rum • 4 seng. • 3 bad. • 267 m² • ref: 86094
3.581.285 DKK
Kun få meter fra stranden tilbyder Makrigialos Holiday Homes på det sydøstlige Kreta sjælden kvalitet og værdi efter alle principperne for bæredygtig udvikling. Det er en 30-minutters kørsel øst for Ierapetra, en havneby med omkring 15.000 mennesker, der er et økonomisk og kulturelt centrum for regionen, med sit eget hospital.
Klar til øjeblikkelig brug, 4-værelses boliger giver alt, hvad der er nødvendigt i en landsby, der kombinerer fantastiske kystlinjer med en autentisk kretensisk livsstil.

Der er fire villaer til rådighed, hver med et kongeligt boligareal mellem 253 og 268 kvm inklusive kælderen, og med 4 soveværelser. Hver villa er bygget på en grund på ca. 300 kvm og har sin egen private pool. Priserne starter ved € 480.000 op til € 500.000.

Udendørs områder
En indbydende opvarmet pool ligger i den forreste naturstensbelagte gård, der er udstyret med sin egen jacuzzi. Det har en ideel beliggenhed ved siden af en pergola-skyggefuld grillplads med ovn og grill. Det omkringliggende rum i hvert hus skåner fodgængerområder, parker og en privat parkeringsplads med en automatisk garageport.

Generelt layout
Villaerne er bygget med byggematerialer af højeste kvalitet (natursten, træ, marmor, keramiske fliser osv.). De ligger 100 meter fra en imponerende badestrand med en række fleksible funktioner, der viser opmærksomhed på detaljer.

I stueetagen er der et komfortabelt åbent køkken, spisestue og opholdsområde, der åbner op til en overdækket veranda, der er perfekt til udendørs sommermiddage. Der er også ekstra plads til her, der smart kan omdannes til et kontor eller ekstra soveværelse ved siden af et badeværelse og toilet.
På første sal er der tre soveværelser, hver med sin egen overdækkede balkon med imponerende udsigt over havet og bjergene. Et andet badeværelse og toilet er også blevet leveret på første niveau.
Brugen af plads i boligerne er gennemtænkt og giver en række muligheder. I kælderen er der et nyttigt opbevaringsområde sammen med et ekstra rekreativt rum.

Komfort er nøglen . Boligerne er varmeisolerede og lydisolerede, hvilket giver energieffektivitet og grønnere liv i et roligere og fredeligt miljø. Gulvvarmesystemer og inverter klimaanlæg er også blevet installeret, hvilket giver dig mere kontrol over stuetemperaturen. Huset giver også mulighed for problemfri levevis. Elektriske apparater er inkluderet, såsom køleskab, komfur, opvaskemaskine og stilfulde lysarmaturer.

Leje
Området er dog mere end en sommerdestination. Beboere bor her hele året rundt, hvilket giver ejere mulighed for ikke kun at drage fordel af de ideelle klimaforhold selv, men også gøre brug af ejendommen som en udlejningsinvestering.
Ejendommen kan administreres af et lokalt administrationsselskab, der vil være ansvarlig for vedligeholdelse og forvaltning af fællesarealerne. Administrationsselskabet vil levere boligadministration og udlejningstjenester (som en mulighed for køberen).

Sted

Makri Gialos, som betyder lang kyst på græsk, har imponerende hvide sandstrande og uberørt badevand, der tiltrækker lokale fra hele Kreta. Når det kommer til strandene, vil du blive forkælet for valg. De høje standarder, der opnås ved hovedstranden ved Makri Gialos, er blevet certificeret med et blåt flag og har roligt, lavt svømmevand, ideelt for familier. Mod øst og vest, inden for korte afstande, er mere imponerende badestrande, nogle af Kretas bedste. Mod nord er der en varieret blanding af landskaber, herunder kløfter og skovområder.
Der er direkte adgang fra lufthavnene i Sitia (33 kilometer, for det meste lokale flyvninger) og Heraklion (121 kilometer, fly fra alle større europæiske byer) på et forbedret vejnet, der spreder sig over Kreta. Den græske regering hælder milliarder af euro i infrastruktur på øen og opgraderer sine vej- og energinet, mens der også er givet tilladelse til opførelsen af en ny international lufthavn i Kasteli i det, der bliver Grækenlands næststørste .
Villaerne ligger i gåafstand fra lokale supermarkeder, restauranter og barer på Makri Gialos, hvilket giver dig mulighed for at omfavne den traditionelle kretensiske livsstil og den lokale smag.
De mere aktive har nem adgang til vandsport, såsom jetski og windsurfing. Vandreture og vandreture i naturen tilbydes også ved Kapsa, eller Perivolakis, kløften - et velsignet område fuld af ege- og fyrretræer, der omfatter flere vandfald på forskellige tidspunkter af året.

Rum

Værelser4
Soveværelser4
Badeværelser3

Overflader

Levende267 m²
Grund304 m²

Ierapetra

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til bjerge
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data