2 værelses lejlighed i Competa WIth Terrasse og Hav VIews

Málaga
Lejlighed • 2 rum • 2 seng. • 1 bad. • 53 m² • ref: A115
559.601 DKK
Dette er en godt præsenteret lejlighed beliggende i udkanten af landsbyen Competa. Ejendommen tilbydes parkering i nærheden. Lejligheden ligger tæt på lokale faciliteter, herunder en dagligvarebutik. Ejendommen har to soveværelser med dobbeltsenge, familie badeværelse, udstyret køkken med spiseplads, åben plan stue / spisestue, termoruder, integrerede solgardiner, dørtelefon, balkon, terrasse med bryggers, landsby og havudsigt.

Lejlighed dør

Dette er en af kun to lejligheder, der deler en fælles indgang direkte fra gaden. Hoveddøren til lejligheden åbner til en gang, der giver adgang til de fleste af værelserne. Det første værelse, du kommer til, er et soveværelse med dobbeltseng med adgang til en terrasse, der har et bryggersområde. Længere langs gangen kommer du til det vigtigste soveværelse med dobbeltseng, som har indbyggede skabe. Der er også adgang til familiens badeværelse via gangen. Badeværelset er fuldt udstyret med toilet, håndvask, badekar og separat bruser. Der er en god størrelse stue / spisestue, som er lys og luftig og har dobbelt aspekt. En glasdør fra stuen åbner ud til en balkon. Fra balkonen er der udsigt over landsbyen, landskabet og Middelhavet i det fjerne. Ved siden af stuen er den rummelige spisestue/køkken, som er udstyret med en række væg- og gulvelementer, vaskemaskine og gaskomfur.

Denne lejlighed ville være et ideelt permanent hjem, et sommerhus eller en udlejningsejendom. Ejeren har oplyst, at det ville være muligt at købe den tilstødende ejendom (ref A114) og sammenføje de to ejendomme ved at fjerne skillevæggen mellem de to terrasser. Ved at gøre dette ville du have en stor 4 værelses lejlighed, der tilbyder forskellige levende permutationer. Ejeren har sagt, at der ville være rabat på den samlede pris for at købe de to lejligheder. Spørg venligst for detaljer.

Competa har alle de faciliteter, der er nødvendige for det daglige liv. Der er butikker, supermarkeder, banker, skoler, barer og restauranter. Der er opvarmet kommunal swimmingpool og fitnesscenter. I landsbyen er der en række klubber og foreninger, der tilbyder alt fra Zumba til maleri.

For afklaring ønsker vi at informere potentielle købere om, at disse salgsoplysninger er udarbejdet som en generel vejledning, derfor er de ikke bindende eller kontraktlige.

Funktioner

*Parkering
* Havudsigt
*Terrasse
* Nem adgang

Rum

Værelser2
Soveværelser2
Badeværelser1

Overflader

Levende53 m²
Balkon
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Parkering
Terrasse

Málaga

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data