Naturprojekt på den asiatiske side af Istanbul til salg

Çekmeköy
Ny lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 2 bad. • 191 m² • tilgængelig nu • ref: NG1019
6.212.405 DKK

Velkommen til dit nye boligareal i Cekmekoy, på den anatolske side af Istanbul, hvor du kan rejse gennem fyrretræerne og nå dit hjem og blive fascineret af dens natur, hvor du vil føle, at du er på ferie hvert øjeblik. Det er udformet som en 3+1, 4+1 eller 5+1 med en privat have i forskellige rækker og er bygget på ca. 19.000 m2. Der er 4 eller 6 lejligheder i hver blok på i alt 10 blokke. Tidløst, æstetisk og elegant design. Hver detalje i boligarealerne, bygget med tanken om fred sammenflettet med naturen, men uden at forlade byen, er blevet omhyggeligt gennemtænkt for at gøre dig og dine kære glade.

Çekmeköy er en region med 17 endemiske planter, der er unikke i sin geografi. Hvis du vil leve i harmoni med naturen i denne specielle region, udsmykket af endemiske planter, er dette projekt noget for dig.

Fyrretræer tiltrækker støv fra luften og producerer meget ilt. I Çekmeköy, omgivet af fyrreskove, kan du opleve komforten i byens centrum og leve et renere liv med masser af ilt.

Med specialdesignede stier til løb og cykling holder du dig altid i form.

Designet med begrebet landboliv; Nyd naturen med dine kære i særlige områder såsom legepladser, volleyballbaner og vandreområder.

Et fredeligt liv, der kombinerer bylivet i byens centrum med roen og den friske luft i naturlivet. Med dette projekt er det muligt at komme tættere på naturen uden at forlade byen.

Fra pejsen til det udstyrede køkken er alt klar i overensstemmelse med den nye generations livsstil.

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser2
Toiletter1
Balkoner1
Garager (indvendig)1

Overflader

Levende191 m²
Aircondition
Alarm
Balkon
Elevator
Garage
Have
Internet
Parkering
Samtaleanlæg
Sauna
Swimmingpool

Çekmeköy

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeLejlighed
Bygningsår2022