Helt nyt ultra luksusprojekt i hjertet af Mahmutlar, Alanya

Alanya
Ny lejlighed • 2 seng. • 2 bad. • 143 m² • 1. etage • tilgængelig nu • ref: IMMO 855
3.020.742 DKK

Om lejlighederne:

Lejlighedstyper:
2+1 lejligheder er 92,90 m2
3+1 penthouse lejligheder er 223 m2
30% udbetaling - 10 måneders rate uden renter.

 

Om lejlighederne:

Helt nyt ultra luksusprojekt i hjertet af Mahmutlar, som tilbyder meget rige sociale aktiviteter. Lejlighederne ligger kun 100 meter fra havet med en perfekt beliggenhed, som du kan finde alt hvad du behøver i gåafstand.

De vigtigste grunde til at købe:
Perfekt beliggenhed
5-stjernet hotelkomfort
Perfekt til investering
Luksus livsstil


Om Mahmutlar
Mahmutlar har en fantastisk beliggenhed 10 km øst for Alanya, med de majestætiske Taurus bjerge som baggrund og det smukke Middelhav foran. Mahmutlar strækker sig omkring 5 km, fra Kestel mod vest til Kargicak mod øst, og er en af Alanyas største forstæder.
Mange boligkøbere valgte Mahmutlar takket være sin fantastiske atmosfære og afslappede livsstil. Der er mange private boliger og lejligheder og ikke mange hoteller, der gør stedet livligt hele året rundt. Det er en meget indbydende og international region.
Mahmutlar udvikler sig konstant, og du kan finde alt hvad du behøver for et behageligt liv; et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, shopping, banker, apoteker og frisører. Nem transport til Alanya og til lufthavnen, som kun er 25 minutter fra Mahmutlar.


Om os: 

Vi er et dansk/fransk ejendomsselskab, der er specialiseret i at sælge ejendomme i Tyrkiet. Vores hovedkontor ligger i Kestel, Alanya. Vi er alle statsautoriserede ejendomsmæglere. På vores kontor taler vi 10 forskellige sprog. Kontrakter osv vil blive lavet på dansk og tyrkisk. Vores virksomhed arbejder tæt sammen med de førende byggefirmaer i Tyrkiet. Vi har 100% lavprisgaranti på alle vores boliger vi tilbyder.

Hos Immopro Tyrkiet kommer kundernes forespørgsler og ønsker i første række. Vi vil give dig den bedste service med individuel kundepleje for at sikre, at du får det absolut bedste ud af alt. Immopro Tyrkiet er din stærke partner ved hvert trin, med en personlig kontakt. Vi tror fuldt og fast på etik, faglighed og gennemsigtighed. Vi byder alle vores nye og gamle kunder velkommen og hjælper dig gerne.

Du kan købe din bolig online.

Nu gør kommunikationsteknologier ejendomsbranchen meget lettere. Der er en nem måde at investere i fast ejendom på; Onlinesalg giver dig mulighed for at købe din ejendom, før du kommer til Tyrkiet. Via visuelle kommunikations kanaler såsom Facetime, Skype, Whatsapp Video kald etc., vil vi vise dig ejendommen via live opkald, og du kan se alle detaljerne. Bare giv os et kald for at se ejendommen online.

Du er også altid velkommen til at besøge vores kontor. Vi er på strandlinjen i Kestel, Alanya. Kom og nyd en kop italiensk eller tyrkisk kaffe, imens du nyder den smukke havudsigt fra vores hovedkontor.

For yderligere spørgsmål står jeg gerne til din rådighed

Du kan kontakte mig via WhatsApp, Viper, Telegram, Signal på +90 552 582 95 37.

 

Rum

Soveværelser2
Badeværelser2
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende143 m²
Grund4060 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Elevator
Internet
Samtaleanlæg
Satellit TV
Sauna
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Dampbad
Fitnesscenter
Parkering

Alanya

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
TypeLejlighed
Bygningsår2021