Luksusvilla til salg i Kíssamos, Grækenland

Kissamos
Villa • 2 seng. • 3 bad. • 150 m² • Stueetage • ref: LT004
5.971.436 DKK

Denne fritliggende luksusvilla ligger i "Viglia" bugten i Kissamos inden for en eksklusiv strandudvikling bestående af 16 individuelle villaer, hver med sin egen identitet. Villaen ligger kun få meter fra en malerisk bugt med gyldent sand. Ved siden af den foreslåede villa er der fire villaer, der allerede er klar, og som kan hjælpe den potentielle kunde med at visualisere finishene. Løsningen er udstyret med 3 soveværelser med eget badeværelse og stort køkken opholdsstue. Stor grund på over 1500 kvadratmeter omgiver forslaget.

Villaen har en stor terrasse og masser af plads under en smuk træpergola. Omkring 200 meter fra ejendommen er der marinaen i Kasteli, om sommeren er der hver dag smukke krydstogter til den berømte "Balos Lagoon" og to gange om ugen er der en båd, der forbinder Kreta med Peloponnes med mulighed for også at overføre en bil. På 2 km er byen Kissamos, som har alle de tjenester, den berømte strand Falassarna på 5 km.

Chania City ligger kun 30 km derfra og Chania Lufthavn omkring 40 minutter derfra i bil. I løbet af de 12 måneders konstruktion vil den potentielle køber have det privilegium at nyde et gratis ophold på 2 måneder på et partnerhotel. Dette vil lette udviklingen af konstruktionen og give ejeren mulighed for at vælge finish, farver, gøre alle de nødvendige møder med det team af arkitekter, der vil følge arbejdet.

Rum

Soveværelser2
Badeværelser3

Overflader

Levende150 m²
Grund2000 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Internet
Møbleret
Samtaleanlæg
Satellit TV
Swimmingpool
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
Terrasse

Kissamos

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data