TOTAL PRIVATLIV - STORSLÅET UDSIGT I ET ROLIGT OMRÅDE

Blonay
Villa • 6.5 rum • 300 m² • ref: 512550
28.554.904 DKK
Enestående beliggenhed for dette parcelhus på ca. 300 m2 på en grund på 6420 m2 i et boligområde på blonays højder på Vaud Riviera.

Dens dominerende stilling gør det muligt at nyde en storslået panoramaudsigt over Genevesøen med Alperne i baggrunden.

Dette unikke hus blev bygget i 1961 i et meget roligt boligområde og blev fuldstændig renoveret i 2011 af de nuværende ejere. Finishen er af god smag og høj stående.

Mængderne og rummene er generøse, åbne og lyse, hvilket giver mulighed for at skabe flere værelser, hvis det ønskes. Huset består af 2 boliger, nemlig en hovedbolig på øverste etage og ovenpå + et stort uafhængigt studie på underetagen.

Mere end halvdelen af grunden består af skov, i den østlige del og på bagsiden af huset, der fungerer som en grøn og naturlig ramme.

Denne unikke ejendom har også en stor garage med motoriserede døre, der gør det muligt at parkere 2 biler inde og også 2 andre biler foran. En elevator giver nem adgang til huset fra bunden af grunden, hvor du også kan parkere flere biler.

Centrum af den charmerende landsby Blonay og alle faciliteter ligger omkring 5 minutters kørsel derfra. Motorvejsindgangen nås på cirka 8 minutter, så du hurtigt kan forlade på hovedvejene mod Lausanne, Genève og dens internationale lufthavn, Fribourg, Bern, Valais, Frankrig og Italien samt skisportsstederne Vaud og Valais.

En eksigibel byggetilladelse til en udendørs infinity pool er tilgængelig med salg af huset.

Rum

Værelser6.5
Garager (udenfor)1
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende300 m²
Total6420 m²
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Parkering

Blonay

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Motorvej
Visninger og orientering hentet af AI.
Panoramisk udsigt til bjerge
Panoramisk udsigt til sø
Skovudsigt
TypeHus
Bygningsår1962
Renovationsår2019