Lejlighed til at købe i Madrid, Spanien

Madrid, Calle del General Díaz Porlier
Opbevaringsrum • 1 seng. • 1 bad. • 64 m² • 1. etage
2.684.961 DKK

Fantastisk mulighed for at frigive en moderne og komfortabel lejlighed med high-end finish. I et af de mest eftertragtede områder i Madrid, kun to blokke fra Plaza del Marqués de Salamanca, meget tæt på skoler og hospitaler, omgivet af byens bymæssige og glamourøse liv. Det ligger et par meter fra Lista metrostation og har flere buslinjer
Lejligheden er fordelt i 1 soveværelse, 1 badeværelse med enkelt-håndtag vandhaner af første kvalitet, meget lyse stue og fuldt udstyret italiensk køkken med ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, osv.

Soveværelset har et stort vindue med udsigt over en rummelig, solrig og behageligt konditioneret gårdhave af æbler. Det har porcelanosa gulve og fliser, dobbelt aluminium tømrerarbejde og glas med termisk bro pause, pansret adgangsdør, naturgas opvarmning af radiatorer, aircondition, monterede garderobeskabe og dørmand.

Vi har i øjeblikket 2 enheder til salg, begge af lignende egenskaber med hensyn til distribution og m2 og identiske finish.
Det har mulighed for at deltage begge, da alene en skillevæg adskiller dem, forlader et gulv på 120 m2 med 2 soveværelser og 2 badeværelser.

Særskilte priser:
Enhed 1: 64m2- 360.000€
Enhed 2: 57m2- 340.000€

Valgfri garage fra € 42.000 Tøv ikke med at besøge det!

Rum

Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Levende64 m²
Faciliteter hentet af AI.
Aircondition
Opvaskemaskine

Calle del General Díaz Porlier, Madrid

Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til gårdhave
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data