Lejlighed T1 +1 Duplex - Lodret haveudsigt (3. sal fraktion 3B)

Porto, 10 Rua de Álvares Cabral
Ny lejlighed • 1 rum • 2 seng. • 2 bad. • 96.8 m² • Øverste etage
4.368.374 DKK

Lejlighed typologi T1 +1 i duplex version af stor dimension og langsgående rum med hævede højre fødder med en fremragende brug af det generøse areal på 96,80 m2. På nederste etage serveres et soveværelse og et badeværelse, og på øverste etage finder vi en mezzanin, der tilbyder en moderne suite med eget badeværelse.

Fronten, der udelukkende består af vinduer med store spænder, tjener dette rum med en helt fantastisk lysstyrke. Kombinationen af den eksisterende volumetry med mezzanin formidler en idé om uendelig plads - denne forbindelse af rummet med den urbane sammenhæng af en "levende" og kosmopolitisk by er et grundlæggende punkt for oplevelsen af denne lejlighed.

Den ophængte trappe, der giver adgang til øverste etage, er blot endnu en af de detaljer, som arkitekt Fernando Faria tænkte, der adskiller dette projekt fra enhver anden til stede i byen Porto. Intet er blevet overladt til tilfældighederne, ty til brugen af de nyeste og bedste teknologiske løsninger, med brug af strømafbrydelser og glasstrukturer, fuldt elektrisk giver ejeren en følelse af total privatliv, når det ønskes.

Eksklusiviteten af interiører med luksusfinisher er en konstant: Riga Nova fyrgulv lakeret; Carrara hvid marmor; fuldt udstyrede køkkener med avancerede Siemens-apparater pansrede døre; rammer i massivt træ; balkon med granitgulv; aircondition med indbygget klimaanlæg mærke Daikin; varmesystem gennem elektrisk gulvvarme i sanitære faciliteter og ophængt sanitetsartikler. Energi rating A.

Bygningen er udstyret med en moderne Schmitt-brandet elevator med en kapacitet på op til 8 personer, der letter adgangen til beboerne i de øverste etager.

Det tilbyder de mest bemærkelsesværdige løsninger af moderne arkitektur og samtidig integrere en imponerende palæ fra begyndelsen af forrige århundrede. Dens interiør er blevet ændret og redesignet til at fremme en moderne livsstil, der fokuserer på komfort og god smag, i alle detaljer, i hver middag.

Fantastisk mulighed! Unikt projekt i byen Porto! Kontakt os!

 

Ejendomsudvikler: Visuelle egenskaber (Prosaico og Original, Lda)

Rum

Værelser1
Etager4
Soveværelser2
Badeværelser2
Lejligheder7
Balkoner1

Overflader

Levende96.8 m²
Indre95 m²
Ekstern1.8 m²
Brugbar85.9 m²
Balkon1.8 m²
Total96.8 m²
Aircondition
Alarm
Balkon
Elevator
Internet
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Satellit TV
Vaskemaskine

10 Rua de Álvares Cabral, Porto

Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til by
Mærkning af energieffektivitet
A
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkning
A