Erhvervsjord til salg, Vélez-Málaga, i Vélez-Málaga, Spanien

Vélez-Málaga
Hotel
29.095.772 DKK

Urbanisering Baviera Golf. Smuk grund i et af de bedste områder i Axarquia, beliggende kun 2,5 km fra stranden, og i hjertet af golfbanen fBaviera Golf i Caleta de Vélez. Grunden indtager et areal på 16. 742, 77 m² jord med et bebyggeligt areal på 21. 632, 37 m² tag beregnet til hotelbrug. Det grænser mod nord med Sports Green 1 (VD 1) og skoleudstyr. Mod øst, med vej C3 og matrikel R1. Mod syd med 1. fase af bykomplekset og mod vest med Verde Deportivo (VD 1). Det har infrastruktur med en fuld grad af udvikling, i god bevaringstilstand. Vandevakuering ved generelt netværk. Vandforsyning ved generel rød. Der er elforsyning. Gadebelysning er tilstrækkelig. Adgangsveje er asfalteret.

På grund af projektets særlige karakteristika og den fortrolige behandling af data vil alle tekniske oplysninger om dette investeringsprojekt blive givet fortroligt efter formel anmodning.

Det er vigtigt et interessebrev med data fra den interesserede køber og bevis for midler dokument fra banken, der angiver, at køberen har økonomisk kapacitet til at udføre nævnte operation.

Intet samarbejde med formidlere, informationen er kun rettet mod finalistkøbere, hotelkæder og investorer.

Overflader

Grund16742 m²

Vélez-Málaga, Vélez-Málaga

Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data