Casa til salg, 50 Carrer paloma, i Miramar, Spain

Miramar, 50 Carrer paloma
Tilstødende hus • 4 seng. • 2 bad. • 229 m² • 2. etage
1.167.177 DKK

SPEKTAKULÆRE RÆKKEHUS TIL SALG I MIRAMAR. Det har to hundrede og niogtyve (229) kvadratmeter byggeri. Fordelt som følger: Stueetagen adgang til huset og stor garage på omkring Tres meter (60) kvadrat, et toilet under trappen. Første sal: stor stue med balkon, toilet, fuldt udstyret køkken og balkon. Anden sal: Fire soveværelser med indbyggede skabe, soveværelse med badeværelse type suite og badekar, et andet badeværelse med badekar. Keramiske gulve, integreret aircondition, meget solrigt at være udvendig. Semi møbleret. For at komme ind for at leve. Besøg uden forpligtelse! VI HAR DIT HUS!

Miramar er en kommune i Valencias fællesskab, Spanien. Tilhører provinsen Valencia, i regionen Safor.

Beliggende på bredden af Middelhavet. På en frugtbar sletten La Safor, omgivet af appelsintræer, tilbyder Miramar roen i en kommune, der nyder alle fordelene ved Middelhavet. Med havet og landbruget grønne som grænser, dens åbne strand, med fint sand, fastholder den behagelige karakter af kommunen med en tur prydet med palmer.

Oplev Miramar, er at opdage en ny måde at nyde din ferie eller fritid.

Du kan drage fordel af enhver dag i året til at bade og solbade på den pragtfulde strand af fint gyldent sand, som dækker den mere end 1,3 km lange og 50 meter brede, af vores kyst.

Rum

Soveværelser4
Badeværelser2
Toiletter1
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende229 m²
Grund220 m²
Aircondition
Møbleret
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Satellit TV
Vaskemaskine

50 Carrer paloma, Miramar

Visninger og orientering hentet af AI.
Havudsigt
TypeHus
Bygningsår2003
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data