Hus til salg, 93 Glentrammon Rd, i Greater London, Storbritannien

Bromley, 93 Glentrammon Rd
Etplanshus • 3 seng. • 2 bad. • 185 m² • Stueetage
7.864.278 DKK

Tilbydes til markedet i perfekt stand er denne omfattende 3 soveværelse fritliggende bungalow. Ejendommen ligger i en populær semi-landlig beliggenhed og tilbyder en fantastisk balance mellem land, der bor, mens den har alle de faciliteter i den centrale by næsten lige uden for døren.

Kort ejendommen består af 2 receptionsrum, Master soveværelse med eget badeværelse, 2 soveværelser med dobbeltsenge, familie badeværelse, spisestue, køkken / morgenmadslokale, bryggers, fjernstyret port til bageste indkørsel, der fører til stor garage, 70x40 ft forhave med indkørsel til 3 biler, gårdhave stil delt niveau baghaven 35x40. Ejendommen inkorporerer gascentralvarme og er i god dekorativ stand.

Høj potentiel ejendom for investorer:

Denne ejendom ligger i en hjørnegrund og har allerede plads nok til parkering af 4 biler. Som pr den seneste arkitektoniske undersøgelse, er det let muligt at konvertere bungalow til 2 dobbelthuse (3 & 4 soveværelser henholdsvis) eller nedrive og genopbygge 2 dobbelthuse. Planer og højdesater fra arkitekterne tilhørende til reference.

 

Rum

Soveværelser3
Badeværelser2
Toiletter2
Parkeringspladser (inde)4

Overflader

Levende185 m²
Grund700 m²
Alarm
Møbleret
Opvaskemaskine
Satellit TV
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
Garage
Parkering

93 Glentrammon Rd, Bromley

Visninger og orientering hentet af AI.
Udsigt til marker
Mærkning af energieffektivitet
C