Luksuriøs villa med fantastisk havudsigt

Andratx
Villa • 3 seng. • 4 bad. • 460 m² • ref: NewFolies-CH-13
27.520.057 DKK

Port d'Andratx er et af de mest fremtrædende steder på Mallorca; Den fredelige atmosfære er ideel, hvis du ønsker at nyde livet med din familie i private omgivelser, både hjemme og når du er ude og omkring. Spisning i en af de udsøgte strandpromenade restauranter er blot en af de daglige luksusbarner denne vidunderlige naturlige havn har at byde på. New Folies-komplekset ligger på toppen af den fantastiske Cala Llamp, der ligger kun 2 km fra Port d'Andratx, hvilket gør det til et af de mest privilegerede steder i Middelhavet. At leve i New Folies betyder, at du kan nyde dens høje kvalitet finish. De overdækkede og åbne terrasser og den afslappende chill-out zone er perfekte til at dele uforglemmelige øjeblikke med familie og venner.

Bor i New Folies vil give dig mulighed for at nyde den smukke Cala Llamp, en af Mallorcas sande perler, med cristal klart vand og nem adgang. Der er intet som en afslappende svømmetur i din private pool for at afslutte dagen i perfekt harmoni med naturen.

Hvert nyt Folies hus har tre soveværelser, med omklædningsrum og / eller indbyggede skabe, tre badeværelser og en eller to gæstetoiletter; nogle har et familieværelse. Et fuldt udstyret køkken med elektriske apparater af højeste kvalitet er perfekt til at tilberede dine yndlingsretter. Gulvvarmesystem og aircondition overalt, giver den komfort, du leder efter.

Faciliteter:
Fællesskabets swimmingpool
Indendørs swimmingpool
Gymnasium
Anlagte haver
Sportsfaciliteter
Sauna
Social Klub
Privat garage
Solenergi
Concierge Service
Arbejde&sjov plads
Gated Kompleks

Rum

Soveværelser3
Badeværelser4
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende460 m²
Grund460 m²
Aircondition
Møbleret
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Sauna
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
24/7 concierge
Fitnesscenter
Parkering

Andratx

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2019
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data