Design the Home of your Dreams - A Plot surrounded by Nature

Leiria District
Byggegrund • 280 m² • Stueetage
2.075.409 DKK

Eksklusive luksusejendomme i Portugals Silver Coast.

Det eksklusive West Cliffs Resort ligger mindre end 1 times kørsel fra Lissabon og har en idyllisk beliggenhed omgivet af natur og gyldne sandstrande på den portugisiske Sølvkyst.

Et sæt af luksus boliger bygget til din absolutte fritid og wellness. Et sted som ingen anden til at slappe af og nyde livet, med adgang til Five Star Resort infrastrukturer og en af de bedste golfbaner i verden.

-Vælg Twin Villas:

Charmerende 3 værelses Twin Villa beliggende i et 5-stjernet Ocean & Golf Resort. Med to Master ensuite badeværelser og et ekstra badeværelse og soveværelse. Fuldt udstyret køkken, der opfylder den smukke stue/spisestue område, der nyder det naturlige lys med udsigt over den smukke Golf og Atlanterhavet udsigt. Hver ejendom har sin egen private anlagte have, solpaneler, elektrisk port med privat parkering for to biler og en privat swimmingpool.

Villaerne har opholdsområder, der åbner ud over den natur, der kuverter dem, og forvandler levevis for beboerne.

Forbindelsen til naturen er tydelig i forskellige aspekter, hvilket forbedrer det tætte forhold mellem indendørs og udendørs gennem generøs brug af glas og anvender identiske materialer, der overgår til det fri, både visuelt og fysisk. En levetid oplevelse i konstant harmoni mellem land og vand, landskab og strand.

Konstrueret areal mellem 145 og 155 m² | Afbildningsområde mellem 424 og 731 m²

-Eller købe masser og bygge din drøm Villa:

Du kan vælge en af vores modeller eller designe din egen Villa, med hjælp fra vores retningslinjer
De berømte arkitekter har hentet inspiration fra de mange forskellige landskaber for at skabe en række design muligheder, der bevarer nærhed til naturen og den perfekte integration mellem indendørs og udendørs. Lad os vide dine krav, og vi vil arbejde sammen med dig for at opnå din drøm Villa.

Masser område på 483m ² til 3300 m² | Byggeplads mellem 250 og 390 m²



Tjenester/faciliteter til rådighed omfatter:

-Swimming pool
-Helseklub & Spa
-Reception, concierge og sikkerhed/24-timers overvågning
-Golf Course & Golf Academy
-Rengøring + rengøring & Tøjvask
-Mini marked, papirvarer, tobaksbutik
-Business-center og medlems lounge
-Restaurant and Bar


Om Silver Coast:

Silver Coast er kun en time nord for Lissabon, men dens miles væk fra tempoet i den store by. Her kan du slappe af og udforske en af Portugals bedst bevarede hemmeligheder. Udover at spille i en af Europas smukkeste og mest udfordrende Golf baner, kan du udforske de fantastiske Atlanterhavsstrande, det grønne landskab, de historiske monumenter og opdage den lokale mad og vin i selskab med varme og indbydende lokalbefolkningen. Strand eller landskab, at overveje eller at være eventyrlysten, Silver Coast har en måde at tilfredsstille alle dine ønsker og ønsker. Nyd vidundere i denne smukke region og alt, hvad den har at tilbyde.

West Cliffs Resort ligger ved siden af Lagoa de Óbidos på adressen:
Estrada do Rio Cortiço, 4
2510-665 Vau-Óbidos
Portugal

Overflader

Levende280 m²
Grund1615 m²

Leiria District

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeGrundstykke
Bygningsår2019
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data