KIXE RESIDENCE & ISLAND BUNGALOWS

Shefa Province, Devil's Point Road
Villa • 9 seng. • 8 bad. • 380 m² • 2. etage
5.479.479 DKK

Kixe Residence and Island bungalows ligger i begyndelsen af Devils Point Road langs bredden af Mele-bugten. Kun 15 minutters kørsel til Port Vila International Airport og 25 minutter til Port Vila centrum. Kixe Residence and Island bungalows ligger spredt ud over 4 hektar velplejede græsplæner og frodige tropiske haver og tilbyder den ultimative ø-flugt med kølige tropiske briser, private sand enklaver, koralrev og fantastiske solnedgange.

Kixe Residence er en imponerende 4 soveværelse, 3 badeværelse hjem med køkken, separat stue/spisestue, indre vaskeri, kontorområde, lukket veranda, dobbelt lås garage, gartnere bolig og din egen solnedgang dæk. Soveværelset har eget badeværelse og udsigt direkte til Mele-bugten fra egen indgang.

Bygningen har været meget velholdt og en mulighed for at købe de eksisterende møbler, herunder en lille mængde autentiske håndlavede persiske tæpper er til rådighed.

Derudover er der 5 ø Bungalows, hvoraf 3 er et soveværelse med en-suite, køkken/stue, tømmer gårdhave og 2 er Studio med køkken, en-suite og tømmer gårdhave. Også inkluderet i salget er en shipping container med yderligere byggematerialer til yderligere ekspansion og/eller vedligeholdelse for hele ejendommen.

Ejendommen er i øjeblikket bruges som en feriebolig, men har potentialet til at være en boutique stil tilbagetog med live i ejere/ledere. Med masser af plads til feriegæster er Kixe Residence og Island Bungalows den ultimative flugt fra trængsel og travlhed i vores tempofyldte livsstil.

Rum

Soveværelser9
Badeværelser8
Parkeringspladser (inde)5

Overflader

Levende380 m²
Grund16200 m²
Internet
Opvaskemaskine
Satellit TV
Terrasse
Faciliteter hentet af AI.
Garage

Devil's Point Road, Shefa Province

Visninger og orientering hentet af AI.
Haveudsigt
Uforhindret udsigt til hav