Historisk villa i Montaperti - Toscana, med fantastisk udsigt

Montaperti
Villa • 1000 m² • ref: 2937
29.833.064 DKK

Denne charmerende villa fra det 18. århundrede, der nu bruges som B & B, ligger kun to kilometer fra Monteaperti, stedet for det historiske slag i 1260 mellem Guelphs og Ghibellines. Det måler ca. 1000sqm og er opdelt i 24 lejligheder, hvoraf 14 allerede er i drift. Ejendommen er afsluttet med 8ha jord med swimmingpool og olivenlund.

Placering

Beliggende 10 minutters kørsel fra Siena langs Siena-Bettolle motorvejskryds ved afkørslen af Casetta Monteaperti, retning Monteaperti i 2 km. Steder af interesse såsom Castelnuovo Berardenga, Rapolano Terme og Asciano er mindre end 20 km væk. Byer som Perugia og Arezzo er omkring 80 og 100, henholdsvis.

Beskrivelse

Denne historiske villa er for nylig blevet renoveret, og der er opnået 24 lejligheder (hvoraf 14 allerede er i brug) bruges som være og være (i alt ca. 60 senge), alle omgivet af en velholdt park og en olivenlund. Alle lejligheder og værelser er udstyret med aircondition, varme, TV-LCD, garderobe, høj kvalitet toiletartikler produceret i Italien, privat badeværelse med hver service og hårtørrer. De har alle en fortryllende udsigt over den store indre have, på de brede Chianti vinmarker, på Kreta Senesi.

Udendørs rum

Ejendommen har en fantastisk intern park, hvorfra du når det panoramiske terrasseområde og poolen. I alt villaen har 8ha landbrugsjord, hvoraf en del er olivenlund.

Tilstand og afslutninger

Ejendommen er for nylig blevet restaureret og er derfor i fremragende stand. Udvendigt har den en pudset facade med dekorative stenindsatser.

Potentiel brug

Villaen egner sig perfekt til at blive brugt som turistindkvartering, der stadig har uudtrykt potentiale.

Overflader

Levende1000 m²
Aircondition
Internet
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Have
Terrasse

Montaperti

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data