Ericeira, Portugal, 10-værelses eksklusiv hus med direkte havudsigt

Ericeira
Adskilt hus • 8 seng. • 6 bad. • 517 m² • Del niveau
10.074.156 DKK

Eksklusiv villa med unikke funktioner i Ericeira. Ejendommen ligger i den øvre del af landsbyen med smuk udsigt over havet og nem adgang til centrum og strandene.

Med en moderne og original arkitektonisk møl og en fremragende kvalitet af byggeri, blev det indgået af ejerne selv kun to år siden med det formål at hjorte deres familie beboelse.

Villaen har en sol eksponering, øst vest, og er implanteret i en plot af 517m2 med en bruttoareal og opførelse af 647m2 fordelt over tre etager og ti divisioner.

På første sal, på niveau med gaden, ud over en stor biograf eller spillehal, er placeret fire soveværelser, hvoraf to i Suite overfor Vesten, en af dem med nysgerrighed af et vindue til indersiden af puljen. De resterende to værelser og vaskerum har adgang til en indre gårdhave. Det er også på denne etage, at garagen er placeret.

På anden sal finder vi det fuldt udstyrede køkken, et socialt badeværelse, et stort kontor med havudsigt og loungen med direkte adgang til poolen og solariet, hvorfra man ser landsbyen Ericeira og Atlanterhavet.

Loungen og lobbyen serveres med en dobbelt-sidet pejs med en Heat Retriever. Det er stadig på dette niveau, der er de fleste af de ydre rum.

På tredje sal, ud over de vigtigste suite, med udsigt over havet og side til poolen, er der to flere værelser med udsigt over poolen serviceret af en stor walk in garderobe og fuld dobbelt toilet.

Værelset Access Hall på denne etage nyder godt af et ovenlys, der giver fremragende naturligt lys i hjertet af huset, der nedstammer ned ad trappen til loungen.

På niveauet af udstyret, vi fremhæver elevatoren af tøj/købmandsforretninger, klimaanlæg, pre-installation af solpaneler og centralvarme, varmepumpe til sol-forberedt vand og stadig en reserve depositum på 1000 liter vand.

Land of Sea, Beach, Seafood og surf, Ericeira er en af de sogne betragtes med den højeste livskvalitet i distriktet i Lissabon.

Se besøg denne fremragende Villa og føl eksklusiviteten af dette rum i front Sea proportionador af en livskvalitet, der er bedre end kun 40 minutter fra hovedstaden.

Rum

Soveværelser8
Badeværelser6
Parkeringspladser (inde)4

Overflader

Levende517 m²
Grund517 m²
Aircondition
Balkon
Barbecue
Elevator
Opvaskemaskine
Samtaleanlæg
Swimmingpool
Terrasse
Vaskemaskine

Ericeira

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Vælg dine interesseområder hentet af AI.
Strand
Visninger og orientering hentet af AI.
Uforhindret udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår2017
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data