Casa para comprar en Portals Nous, España

Balearerne
Villa • 7 rum • 7 seng. • 6 bad. • 1250 m²
39.158.367 DKK

For mere information besøg vores hjemmeside:

https://www.villaportals.es/en/

Denne eksklusive villa beliggende i et af de mest efterspurgte efter boligområder i Mallorca, er uden tvivl en af de største Portals Nous egenskaber og tilbydes til potentielle købere interesseret i at finde noget unikke og anderledes.

Mediterranean-stil og ligger i et mere end 2,680 m 2 plot med en konstrueret areal på 1 250 m 2, fordelt i to etager og en tredje, undergrunden, der tilbyder parkering på 8 biler og giver adgang til rekreative områder.

på første sal finder vi køkken, spisestue, stue med og billardrum, det hele er karakteriseret af en stil af åbne rum, lys og udgivelser, lettere adgang til terrasser, pool og haven.

i andet, de fordelt i alt 7 soveværelser og 6 badeværelser med materialer af kvalitet og udstyret med autonomi at bevare uafhængigheden af dens beboere.

Ejendom tilbyder samlede privatlivets fred og ro, samtidig som giver en høj grad af sikkerhed ved hjælp af infrarøde kameraer, der dækker alle områder af huset.

Ejendom har en syd-vest orientering, og er kendetegnet ved sin personlighed i utallige detaljer, som ejer største ø (220 m 2) bolig saltvandsswimmingpool, nyde en biograf professionel eller stole på Automation kontrol system fra tablet/mobil i hele huset.

Alt privatlivets fred med sin beliggenhed tillader dig at have direkte adgang til alle former for tjenesteydelser, bare 15 minutter fra lufthavnen i Palma de Mallorca, og kun 5 minutter gåafstand, du kan nyde af stranden og en af de mest prestigefyldte nautiske resorts af Middelhavet, Puerto Portals.

Rum

Værelser7
Etager2
Soveværelser7
Badeværelser6
Terrasser3

Overflader

Levende1250 m²
Grund2680 m²
Faciliteter hentet af AI.
Parkering
Swimmingpool

Balearerne

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Visninger og orientering hentet af AI.
Havudsigt
Uforhindret udsigt til have
TypeHus
Bygningsår2011
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data