Gauteng: 314 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg kan godt lide at sikre, at mine kunder får professionel, personlig service før, under og efter en aftale er indgået. Jeg vil give de mest nøjagtige oplysninger for dit område med de oplysninger, der er tilgængelige på det tidspunkt.
Median salgspris
636.001 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk
Jeg guider mine købere og sælgere gennem hele processen med ejendomsinvestering / salg / køb med ugentlig feedback
Median salgspris
577.589 DKK
Salgslister
36
Talte sprog
Engelsk
Hvis du vil købe et hjem, er du kommet til det rigtige sted. Ønsker du at sælge dit hjem hurtigt, Team Maartens Properties er klar til at blæse dig væk med vores fremragende tilstrækkelige service. Vil du vide værdien af din ejendom, få rådgivning om fast ejendom eller overveje at renovere for at tilføre værdi til din ejendom, står vi klar til at hjælpe dig med alt det ovenstående. Vi guider vores kunder gennem kompleksiteten i salgs- eller udlejningsprocessen, giver nøjagtige markedsoplysninger og forhandler de bedst mulige vilkår på deres vegne. Vores engagement i ekspertise har givet os et solidt ry i Pretoria East og de omkringliggende områder, hvor kunderne stoler på os for vores integritet, ekspertise og konsekvente resultater. KONTAKT MIG FOR FREMRAGENDE EJENDOMSSERVICE I DAG!
Median salgspris
759.031 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Engelsk
Nu, hvor mine børn er vokset op, er jeg begejstret for at være i stand til at tilbringe min tid i fast ejendom. Jeg gør, hvad der gør mig glad, hjælpe familier nå deres drømme, og gøre oplevelsen af at købe eller sælge dit hjem, du vil huske behageligt. Jeg er en fuld status ejendomsmægler, og jeg opbygge min virksomhed eksklusive ved henvisning. Jeg fokuserer på at levere et ekstraordinært serviceniveau til mine nuværende og tidligere kunder. At være virksomhedsejer i 9 år ændrede mit liv. Lære på den hårde måde, hvordan man kan holde kunderne glade, hvordan man kan vokse og motivere personale, mens opbygning og markedsføring af virksomheden. Timers træning, coaching og planlægning til at blive bedre hvert år. Sætte SMART mål og arbejder hårdt for at nå dem. Nu kan jeg anvende disse færdigheder i at sælge ejendom og gøre en forskel i livet for mennesker, jeg møder. Jeg elsker kunst og musik og har været en del af min kirke tilbedelse team siden 2006. Jeg er forpligtet til, hvad jeg sætter mit sind til, ofte udforske muligheder, der måske ikke er rentable for mig, men levedygtige for min klient. Jeg bliver ikke overvældet i svære situationer. Jeg er i stand til at planlægge og opdeling opgaver for at sikre, at alt bliver gjort inden for den fastsatte tidsramme. Jeg er organiseret, og du som min klient, vil altid være opmærksom på udviklingen af din transaktion. Skulle du nødt til at købe eller sælge en ejendom, i East Rand eller Marloth Park område, ville jeg elske at hjælpe dig i dette næste kapitel i dit liv! Jeg er altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp. Ser frem til at arbejde sammen med dig!
Median salgspris
220.924 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Engelsk