New York City: 1.542 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Johnson &Nommaz Team er en sjælden enhed i ejendomsbranchen, en, der giver deres hjerte og sjæl til hver klients behov, og hver aftales vellykkede resultat. Etableret i 2007 af dygtige fagfolk og partnere Michael Johnson og Hayim Nommaz, de er drevet af engagement, næret af lidenskab, styret af etik, og forpligtet til at overskride forventningerne. Flydende på flere sprog og værdifulde baggrunde inden for reklame, corporate og finansiering giver også en klar fordel. Teamet tjener flittigt behovene hos et utroligt forskelligartet og globalt klientel, der leverer personlig service og erfaren ekspertise uanset transaktionens størrelse og geografi
Median salgspris
6.166.562 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk, Tyrkisk
Renée sætter sin klients bedste interesse først. Hun er kendt for at yde upåklagelig service og guider uselvisk sine kunder til deres specifikke behov, lige fra førstegangskøbere til erfarne investorer og sælgere. Med 13 års erfaring i globale finansielle virksomheder som akkrediteret CFA-finansanalytiker og 5+ år i erhvervslivet som grundlægger af sit e-handelssmykkefirma erhvervede hun avancerede analytiske og effektive marketing- og forhandlingsevner for at give sine kunder de mest omfattende, indsigtsfulde oplysninger og tjenester. Hun maksimerer potentialet og skaber værdi i enhver ejendomstransaktion. Renée er forpligtet til at betjene sine kunder med uovertruffen grad af integritet, tillid og loyalitet. Renée bringer også sin viden og passion inden for fast ejendom til at servicere sine kunder. Hun har boet på Manhattan i over 25 år og har lejet, købt og solgt sine egne hjem samt med succes investeret i new york-ejendomme. Renée er født i Hong Kong og opvokset i New York og taler også kantonesisk og mandarin og arbejder i øjeblikket med kunder i hele USA og Asien. I sin fritid nyder Renée rejser, familiesammenkomster og Barre-motion. Hun sidder også i bestyrelsen som sekretær for en global non-profit organisation, Chung Wah Tao Tak Tong, som hun var med til at grundlægge i New York. Renée ser frem til at bringe sin ekspertise og passion til at servicere alle sine kunders ejendomsbehov. Med et betroet team opbygget gennem årene kombineret med hendes erfaring er Renée her for at give vejledning fra start til slut og levere end-to-end service ved køb, salg, leje, investering eller nogen af hendes kunders ejendomsbehov.
Median salgspris
5.048.150 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Som de førende ejendomsmæglere i Bronx, er vi her for at give dig alle de ressourcer og oplysninger, du har brug for at købe eller sælge fast ejendom. Vi arbejder med købere og sælgere i Bronx, Westchester, Brooklyn, Queens, Manhattan og de omkringliggende områder og har haft omfattende uddannelse i de nyeste ejendomsmarkedsføringsstrategier. Jeg belønnede # 1 spansktalende ejendomsmægler i 2016 takket være Gud og til en masse hårdt arbejde. Vi er overbeviste om, at vi kan tilbyde dig viden og værktøjer, der ville hjælpe dig bedre og din i fast ejendom transaktion købe eller sælge et hjem. El hablar español me ha ayudado mucho a crecer en mi comunidad gracias a Dios primero y mi esfuerzo en el año 2016 fui nombrado el agente numero uno de habla hispana en el Bronx. 1984, s. 1777, præmis 23, og af 12.12.1989, sidste hånd, 13.12.1989, s. 1333, præmis 23. Tenemos un equipo completo con migo formado por 10 años para ayudar a mi gente hispana a que no sean una frustración comprar or vender una propiedad sino como dicen un paseo por el parque. Para los vendedores mi lema es vender las Propiedades en dos semanas mas tardar un mes. Mig gusta escuchar y dar ideer y me gusta poner sus prioridades antes de las mias.
Median salgspris
6.300.758 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Engelsk, Spansk