Istanbul: 130 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Median salgspris
3.979.332 DKK
Salgslister
82
Talte sprog
Tyrkisk, Engelsk, Hindi
Vi sælger og udlejer luksusboliger, villaer, palæer, steder, bygninger, jord, pladser, kontorer, boliger og kommercielle enheder i hele Tyrkiet.
Median salgspris
1.016.911 DKK
Salgslister
75
Talte sprog
Tyrkisk
Vi arbejder globalt. At have et netværk af indenlandske og udenlandske partnere Grand Real Estate kan guide dine investeringer, administrere din ejendom og give rentable, relaible og sikker måde at investere. Erfaring og professionalisme. Investering i boliger, villaer, erhvervsejendomme, turistfaciliteter, grunde og jord med vores fagfolk gør det muligt at finde de mest attraktive investeringsmuligheder. Vi bekymrer os. Hvilken type investering kan være egnet til dig? Som Grand Real Estate tilbyder vi investorerne en række investeringsmuligheder og købsmuligheder.
Median salgspris
3.783.995 DKK
Salgslister
160
Talte sprog
Engelsk, Russisk, Tyrkisk, Ukrainsk
Vi forsikrer dig om, at du under dagens markedsforhold vil arbejde med ejendomsmæglere, der er fuldt ud forpligtet til at levere professionel og kvalitetsservice, der kan give dig den bedste pris i salg og udlejning af din ejendom, køb og udlejning af dit drømmehus. Yü-Ce Real Estate har ingen kunder, det har langsigtede venner. Derfor er vores grundlæggende princip; vil være i stand til at arbejde sammen gennem hele vores liv ved at skabe et fundament af tillid og venskab for fremtiden. I vores projekter er der ansat personale, der taler arabisk, persisk, fransk, engelsk og russisk. Med online præsentationer kan du få information om vores projekter via fjernforbindelse og egen ejendom med fjernsalg. www.yucegayrimenkul.com.tr https://www.instagram.com/yucegayrimenkul/ https://www.youtube.com/channel/UC0NMBFhuwryNiXe-0APLAFw
Median salgspris
2.734.398 DKK
Salgslister
75
Talte sprog
Tyrkisk, Engelsk
"Vi finder til dig" Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCs-HRrXyBykk85HY8cMXGlg
Median salgspris
4.058.271 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Engelsk, Tyrkisk
Hurtigt sælg med Gurkan, lej hurtigt.... Efter at have afsluttet sin bacheloruddannelse ved Eskişehir Anadolu University, Fakultetet for Kommunikationsvidenskab, Institut for Uddannelseskommunikation og Planlægning, afsluttede hun sin kandidatgrad ved Institut for Samfundsvidenskab, Institut for Kommunikation på samme universitet med afhandlingen "Effekten af fast ejendom uddannelse på kommunikationsfærdigheder". Gürkan Akkuş modtog også universitetsuddannelser i kommunikation, uddannelse og uddannelsesdesign. Fra 2004 administrerede Akkuş salg, træning og placering af feltpersonale i mange føde- og drikkevarevirksomheder, og mellem 2006 og 2013 arbejdede han som trænings- og franchiseudviklingschef hos Realty World Turkey. Mellem september og december 2013 fungerede han som uddannelsesdirektør hos Ağaoğlu Construction. Mellem december 2013 og august 2015 arbejdede Akkuş som uddannelses-, kvalitets- og franchiseudviklingschef og repræsentant for kvalitetsstyringssystemer i Coldwell Banker Turkey-teamet, og siden 2006 har han givet uddannelse til mange ejendomskonsulenter og mæglere i ejendomssektoren og bidraget til udviklingen af mange kontorer inden for sektoren. Gürkan Akkuş fungerede som ERA Real Estate Turkey Business Development and Marketing Director mellem august 2015 og november 2018. Fra november 2018 til februar 2021 var han involveret i ejendomssektoren som medstifter af R.E.D. Invest. Han vil nu fortsætte sine tjenester som ejendomskonsulent hos Coldwell Banker Baras Real Estate. Indehaver af certifikat for fast erhvervstilladelse, erhvervskvalifikationsbevis. Han er uddannet fra Anadolu University Real Estate and Property Management. Han afsluttede Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate Training. Han er også en ACP-akkrediteret erhvervsejendomsprofessionel fra USA.
Median salgspris
1.607.615 DKK
Salgslister
17
Talte sprog
Tyrkisk, Engelsk