Madrid: 935 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hej, fremtidig ejer. Nyd det nye køb og salg af fast ejendom. Fra at finde et nyt hjem til finansiering eller salg af det, vi er her for at gøre det lettere og hurtigere. Huspy-oplevelsen begynder! Vi forenkler processen, så du kan nyde dit nye hjem på kortere tid. Vores team af ejendomseksperter vil altid ledsage dig. Ingen ekstra omkostninger eller skjulte klausuler. • Oplev vores udvalgte hjem. • Vælg mellem Madrids mest populære distrikter. Ønsker du at sælge din ejendom? Udgiv med Huspy og få kontakt til købere, der er interesserede i at erhverve ejendomme som din i Madrid. Vores mission er at forbedre boligkøbsøkosystemet for alle gennem bekvemmelighed, klarhed og pleje.
Median salgspris
5.210.076 DKK
Salgslister
139
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Velzia blev født med kaldet til at tilbyde den bedste lejlighed i sin kategori, uanset hvilket område den ligger i. Renovering af boliger, der overstiger vores kunders forventninger. Vi identificerer omhyggeligt det unikke ved hvert projekt. Med vores indretningsteam renoverer vi absolut hele interiøret i lejligheden fra bunden, tager os af alle detaljer, giver den den højeste teknologi og møbler fra forskellige lande. Alle vores lejligheder sælges fuldt udstyrede og klar til beboelse. Velzia-mærket er inspireret af design, elegance og eksklusivitet med det formål at leve en unik oplevelse inde i dit hjem.
Median salgspris
6.857.325 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Velkommen til My Home Abad Velasco, dit betroede ejendomsmæglerfirma i Madrid. Vi er stolte af at tilbyde udlejning og salg af alle typer ejendomme, tilpasset vores kunders behov og præferencer. Hos My Home Abad Velasco forstår vi, at køb, salg eller leje af en ejendom er en vigtig beslutning, hvorfor vi er forpligtet til at give dig en professionel og personlig service. Vores team af ejendomseksperter er her for at rådgive og guide dig hvert trin på vejen og sikre en tilfredsstillende oplevelse.
Median salgspris
1.337.924 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Spansk
Hos PARADISUS Real Estate rådgiver og administrerer vi fast ejendom og finansielle aktiviteter for at hjælpe sælgere og købere med at udføre operationen på kortest mulig tid. Vores vigtigste mål er at give vores kunder en service af ekspertise og støtte dem gennem hele processen, så de kan føle sig godt tilpas og sikker. Din tillid er vores største belønning!
Median salgspris
6.577.814 DKK
Salgslister
58
Talte sprog
Spansk, Tysk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Russisk
Home Boutique er et team af højt kvalificerede fagfolk til at lukke højtstående operationer. Vi arbejder ved at yde en eksklusiv service, garantere køb og salg af operationer på en personlig og professionel måde, på kortere tid og uden bekymringer. "AT FINDE OS ER EN START, AT HOLDE SAMMEN ER FREMSKRIDT OG SAMARBEJDE ER EN SUCCES."
Median salgspris
5.053.550 DKK
Salgslister
52
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Portugisisk
Industriingeniør registreret i COIIM Juridisk ekspert tilknyttet AMADEI
Median salgspris
1.587.247 DKK
Salgslister
34
Talte sprog
Spansk, Bulgarsk, Engelsk, Russisk
Stol på os for at gøre dine drømme om at eje et hjem til virkelighed eller øge din investeringsportefølje. Din tilfredshed og succes er vores prioritet hvert skridt på vejen.
Median salgspris
1.088.228 DKK
Salgslister
104
Talte sprog
Spansk, Engelsk