Spanien: 9.998 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Ejendomsmægler til Costa Blanca Luksusejendomme, nybyggeri og videresalg
Median salgspris
5.350.597 DKK
Salgslister
90
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Hollandsk, Kinesisk (mandarin)
Med mere end 20 års erfaring inden for ejendomssektoren blev Propiedad Esteph en af de førende ejendomsmæglere på Costa del Sol med et upåklageligt ry for vores personlige service til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er forpligtet til en rådgivende tilgang fra den første kontakt til eftersalgsperioden. Vi studerer vores kunders behov omhyggeligt, inden vi tilbyder en ejendomsfortegnelse, og vi giver dem juridiske og skattemæssige konsultationer på en fuldstændig upartisk måde samt en renoverings- og dekorationsafdeling. Med vores professionelle service tilbyder vi vejledning og er i stand til at tilbyde dig den rigtige ejendom til den rigtige pris. Vi tilbyder en bred portefølje af forskellige prisklasser og typer af ejendomme fra luksusvillaer til parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, jord; både til salg og leje i de bedste områder i Marbella og omgivelser. Vores team af fagfolk er uddannet til at arbejde på flere sprog (spansk, engelsk, fransk og italiensk), hvilket giver os mulighed for at være særlig opmærksomme på alle faser af købs-, salgs- eller lejeprocesserne og yde en enestående service. Vores omdømme går forud for os, og vores orientering mod kundetilfredshed er år efter år blevet vores bedste reference, hvilket viser, at Esteph Property skaber værdi og tillid.
Median salgspris
4.064.217 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Italiensk
Vores virksomhed er dannet af et ungt og dynamisk professionelt team med et fælles mål: At opfylde kravene fra vores kunder. Virksomheden har til formål: Fremme, Køb, Salg og Byggeri af alle former for Urban og Rustik Real Estate. Et ungt bureau med dygtige og dynamiske fagfolk. Vi har et bredt ejendomstilbud på Viviendas Nuevas og 2a Mano, Chalets og Fincas i hele provinsen, huslejer og overførsler, alle med de bedste økonomiske garantier på markedet op til 100% af en kredit og realkreditlån for dig at købe dem.
Median salgspris
1.566.029 DKK
Salgslister
25
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Norsk, Polsk, Svensk
Ejendomsselskabet Portugal Prestige Properties blev grundlagt i 2000 med det formål at være den faste ejendom. Vi skiller os ud for vores engagement i teknologisk udvikling, at være til stede i omkring 220 nationale og udenlandske portaler og personlige sider. Vi leverer personlig overvågning, vi skaber løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde. Vi administrerer mere end 2.000 ejendomme af enkeltpersoner, virksomheder, bank-og partnerskaber. Alle vores fagfolk sikrer streng styring af mæglingskontrakter og købs- og salgsprocesser. Endelig rådgiver vi alle vores kunder, vi bruger også moderne og edb-midler til virksomhedsledelse. Vi sætter os i stedet for kunden eller køber og behandler ham, som vi gerne vil behandles, gennem en sikker og familie service.
Median salgspris
4.703.306 DKK
Salgslister
364
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
House Lloret Real Estate, er et ejendomsmæglerfirma i Lloret de Mar, Costa Brava, beliggende i området Fenals kun 200 meter fra stranden, Fenals er et roligt og behageligt boligområde at bo, vores erfaring mere end 20 år i ejendomssektoren, vi har en stor portefølje af kunder og ejendomme til at tilbyde salg og leje, Vores tjenester: omfattende ledelse og rådgivning, med en solid erfaring på det nationale og internationale marked, tilbyder vi en bred eftersalgsservice: Navneændringer af el, vand, gas, reformer, rengøring af din ejendom, forsikringsstyring. Lloret de Mar ligger syd for Costa Brava, en by, der har alle former for turisttjenester og smukke strande og bugter. 20 km fra Gerona-Costa Brava Lufthavn, 70 km fra Barcelona og 90 km fra den franske grænse.
Median salgspris
1.297.194 DKK
Salgslister
29
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Som medlem API (Ejendomsmægler), Spanien, Nº603, har vi valgt nogle af de egenskaber, som vi mener er mest repræsentative, men vi har mange flere. Du behøver kun at kontakte os ved hjælp af kontaktformularen på vores hjemmeside www.calador.es og vi vil hjælpe og vurdere dig med hensyn til salg eller køb af en ejendom. Vi har mange års erfaring på området, og vores flersprogede personale vil rådgive dig om alle disse spørgsmål, der undertiden bliver lidt komplicerede; transaktionssikkerhed, registreringsoplysninger, værdiansættelser, beskatning, finansieringsoplysninger, planlægningsoplysninger osv. VI AFVENTER DIT BESØG! Inmobiliaria Cala d'Or
Median salgspris
6.674.264 DKK
Salgslister
63
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Engelsk, Fransk
Fra den spanske kyst er vi forpligtet til at tilbyde dig den højeste faglige kompetence, specialiseret viden og en lang erfaring i sektoren. Derudover er vi din perfekte partner, med fremragende kundeservice. Vi ved, at købe eller leje en ejendom er et stort skridt for dig. Vi ønsker at ledsage Dem i denne meget vigtige beslutning. Vi tilbyder dig en informationstjeneste, hvor du kan se vores portefølje af fast ejendom. Vi kan også hjælpe dig i overensstemmelse med alle de juridiske bestemmelser, der kræves for køb af boliger, uanset om du ønsker at flytte til at bo i Spanien, eller hvis du ønsker at sælge eller købe en ejendom.
Median salgspris
820.301 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Spansk, Fransk
Apple Houses er en ung og dynamisk virksomhed, der er dannet af et flersproget team med en lang baggrund i den nationale og internationale ejendomssektor. Vi leverer "à la carte" -tjenester, der begynder med omhyggeligt at studere vores kunders behov og fortsætter med rådgivning, mægling og styring i ejendomstransaktioner.
Median salgspris
4.474.367 DKK
Salgslister
21
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk