Barcelona: 695 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi er et team af specialister i søgning og fjernelse af fast ejendom i det smukke område af naturparken "el Garraf" omkring 30 minutter syd for Barcelona. Vores speciale er viden om området og de forskellige (mor) sprog, vi tilbyder. Vi hjælper dig med at finde ejendomme i Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., men vi har også eksklusive ejendomme, som vi kan tilbyde dig. Tøv ikke med at kontakte os: www.happyexpat.es
Median salgspris
3.708.544 DKK
Salgslister
33
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Tysk, Fransk, Italiensk, Hollandsk
Velkommen til Atipika! Vi byder dig velkommen til vores virksomhed, og vi invitere dig til at lære vores tjenester at kende, samt de utallige fordele ved arbejder sammen med os. Næsten 25 år innovativ, voksende og førende på ejendomsmarkedet. Mere end 11.000 operationer på 20 år ratificere vores metode og måde at gøre tingene på. Mere end 50 nationaliteter er en del af vores kunde- og ejerbase, plejet med indsats og tillid.
Median salgspris
6.671.652 DKK
Salgslister
330
Talte sprog
Engelsk, Catalansk, Spansk, Fransk, Italiensk, Portugisisk, Russisk
Vi har en bred portefølje af lejligheder, huse, kontorer og erhvervslokaler i provinsen Girona.
Median salgspris
10.697.007 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk
Mit navn er Aitor, og jeg opererer som charteret ejendomsmægler: API A13245 og AICAT 10900 fra Barcelona. Ud over at præsentere ejendommene på mit websted tilbyder jeg dig Personlig shopper-service i Catalonien, der får adgang til hele ejendomsmarkedet.
Median salgspris
13.045.130 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Spansk, Engelsk
NOA LUXURY PROPERTIES står til din rådighed og tilbyder sine tjenester relateret til luksusejendomssektoren: salgstransaktioner, udlejning og administration. Med en international og national kundekreds stræber agenturet efter at give dig et niveau af erfaring og tjenester, der er værdige til de mest eksklusive steder, hvor du er til stede. Med ro og fortrolighed kan vi ledsage dig i alle dine ejendomsprojekter. Marbella, Estepona, Tenerife, Barcelona.
Median salgspris
3.131.204 DKK
Salgslister
181
Talte sprog
Spansk, Arabisk, Tysk, Engelsk, Italiensk, Portugisisk
Vi administrerer salget af dit hjem på en metodisk og effektiv måde. Et professionelt ekspertteam til din rådighed for at give værdi til din arv. Vi startede ledelsen ved at værdsætte ejendommen og kontrollere registrerings- og byplanlægningsdata. Dette giver os mulighed for at definere markedsprisen, forberede de kommercielle oplysninger og designe kommunikationsplanen. Vi tager os af efterspørgslen ved at informere og besøge ejendommen, levere et personligt dossier om huset og løse enhver tvivl, der måtte opstå. Med støtte fra kammerets juridiske afdeling udarbejder vi den nødvendige dokumentation for at formalisere den operation, der ledsager klienterne til enhver tid, indtil den offentlige gerning underskrives.
Median salgspris
3.168.103 DKK
Salgslister
42
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Fransk
Køb, salg eller leje er et meget vigtigt skridt. Vi ønsker at ledsage dig i dine nye "historier". Begynd at skrive det med os i Valencia eller Barcelona.
Median salgspris
2.851.293 DKK
Salgslister
69
Talte sprog
Spansk, Engelsk, Fransk, Polsk
GPcasa begyndte sin rejse i 1993 med hovedkvarter i Sant Andreu de Llavaneras. Det var en tid med konsolidering, historiske ændringer og et nyt socioøkonomisk panorama i vores land, der åbnede et nyt kommercielt scenario. Med kommunismens fald i Central- og Østeuropa føler europæerne sig tættere på. I 1993 kulminerede oprettelsen af det indre marked med de "fire friheder" for bevægelighed: varer, tjenesteydelser, personer og kapital. 1990'erne var også årtiet med to traktater: Maastrichttraktaten om Den Europæiske Union i 1993 og Amsterdamtraktaten i 1999. Borgerne er bekymrede over miljøbeskyttelsen og den fælles indsats på sikkerheds- og forsvarsområdet. Det er i denne sammenhæng, at Jesús Rosales opdager muligheden, og GPcasa blev født. Siden da har GPcasa haft en eksponentiel og kontinuerlig vækst, der har ført det til at være en pioner inden for specialiseret behandling af avancerede kunder og især i forhold til ferieboliger. Med inkorporeringen af teamet af samarbejdspartnere, der er specialiseret på markedet, kan GPcasa prale af at levere en specialiseret behandling, mere fokuseret på kunden end på operationen, og skabe et direkte og tæt forhold til sine kunder. GPcasa leder ikke efter dit hus, det ser efter dit hjem! ! Det giver dig ikke funktioner, det får ønsker! !
Median salgspris
2.907.200 DKK
Salgslister
25
Talte sprog
Spansk, Engelsk
Hos Àliga Real Estate kombinerer vi avantgarde-vision og tradition for at tilbyde dig omfattende rådgivning om køb, salg og udlejning af ejendomme. Vores solide omdømme er din garanti, med mere end 20 år definere fast ejendom landskab i Barcelona. Hele teamet af Àliga Real Estate samles, så hver ejendom fortæller en succeshistorie. Vi er klar til at skrive næste kapitel sammen med dig. Velkommen til din enestående ejendomshistorie!
Median salgspris
5.068.965 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Spansk, Catalansk, Engelsk, Portugisisk