Schweiz: 945 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Kontakt os venligst på +41216161010 for at dele dine søgekriterier, så vi kan tilbyde dig varer så tæt som muligt på dine forventninger og behov.
Median salgspris
10.461.568 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Italiensk
Tidligere formand for John Taylor Group, med over 35 års erfaring, er det altid en sand fornøjelse at rådgive og hjælpe mine kunder med hensyn til deres forhandlinger om at købe eller sælge en ejendom. Tidligere formand for John Taylor Group, med mere end 35 års erfaring, er det altid en sand fornøjelse at rådgive og hjælpe mine kunder med hensyn til deres forhandlinger om at erhverve eller sælge en ejendom.
Median salgspris
13.798.625 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Ved at engagere dig i dine ejendomssalgs- eller købsprojekter stiller vi al vores knowhow og vores netværk af færdigheder til din rådighed. Derudover hævder vi vores status som et uafhængigt selskab, der garanterer dig total objektivitet og oprigtig investering fra vores side. Vores team af specialister ser frem til at rådgive dig og med succes ledsage dig i denne vigtige fase af livet. Til din rådighed og i al enkelhed er det sammen, at vi samarbejder om at udføre dit ejendomsprojekt i fred og under de bedste forhold.
Median salgspris
5.437.015 DKK
Salgslister
36
Talte sprog
Fransk
Grégory Autieri begyndte sin karriere i finanssektoren, hvor han havde forskellige stillinger i store private banker som Edmond de Rothschild, HSBC og MKS. Han vendte sig derefter til fast ejendom som mægler. Samtidig førte hans iværksætterånd og passion for sport ham til at være med til at grundlægge et fitnessfirma med et innovativt koncept. I august 2021 kom han til Swissroc Properties som ejendomsmægler med en rig baggrund og næsten 15 års erfaring. Og på daglig basis? Som en stor elsker af klassisk musik lægger Grégory stor vægt på at lytte til sine kunder for bedre at rådgive dem for at udføre et projekt i perfekt harmoni med deres forventninger.
Median salgspris
51.882.801 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk, Engelsk, Italiensk
Attica Immobilier sigter mod at bruge sin ekspertise udviklet over 20 år inden for markedsføring af private og institutionelle ejendomme, projektledelse i transformation og renovering samt i boligiscenesættelse og indretning.
Median salgspris
10.086.784 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Fransk, Tysk, Engelsk, Spansk, Italiensk
En s’engageant à vos côtés dans vos projets de vente ou d’achat immobiliers, nous mettons tout notre savoir-faire et notre réseau de compétences à votre service. En outre, nous revendiquons notre statut de société indépendante qui vous garantit une totale objectivité et un investissement sincère de notre part. Notre équipe de spécialistes se réjouit de vous conseiller et de vous accompagner avec succès dans cette étape de vie importante. A votre écoute et en toute simplicité, c’est ensemble que nous collaborerons pour mener à bien votre projet immobilier en toute quiétude et dans les meilleures conditions.
Median salgspris
9.167.882 DKK
Salgslister
14
Talte sprog
Fransk