Málaga Fast ejendom

Find dit badehus lige nu

Sådan køber du et hus i Málaga

Málaga er den næststørste by i Andalusien og er berømt for sit klima, sin gæstfrihed, gastronomi, strande og kultur. Grundlagt af fønikerne, gør dets 2.800 års historie det til en af de ældste byer i verden. Málaga er usædvanligt godt forbundet med Costa del Sol Lufthavn: som er den fjerde mest travle lufthavn i Spanien med hensyn til det samlede antal passagerer. Tusinder af europæere enten lejer eller køber boliger på Costa del Sol, tiltrukket af klimaet, atmosfæren og fritidsmulighederne. Den årlige filmfestival, Holy Week (semana santa), Centre Pompidou og Picasso Museet gør Málaga til et europæisk kulturcenter.

Når du køber et hus i Málaga, kan du vælge mellem fabelagtige villaer ved kysten, strandlejligheder eller ældre og mere charmerende lejligheder i den gamle bydel. Netop nu er det et godt tidspunkt at købe ejendom i Spanien. Efter ejendomskrisen faldt priserne enormt og er lige nu begyndt at stige igen. og tilbyder dermed interessante investeringsmuligheder.

I Málaga varierer gennemsnitsprisen pr. kvadratmeter mellem 1.600 og 2.300 euro. Den gennemsnitlige pris for et hjem er omkring 200.000 euro.

Download Guide Til Det Spanske Ejendomsmarked

Alt hvad du bør vide for at købe en ejendom i Spanien som udlænding.

De mest bemærkelsesværdige områder i Málaga

La Malagueta: Dette område ligger tæt på kysten og er meget godt forbundet. Priserne på stranden er naturligvis højere, men du vil føle det som om, du er på ferie året rundt.

Soho: Finder du i byens centrum, og dette område er mere fokuseret på byliv og kultur. Et skridt væk fra det moderne kunstcenter i Málaga (Centro de Arte Contemporáneo Málaga) kombinerer Soho traditionel charme med fordelene ved downtown living.

Mindre boliger kan koste mere, hvilket har tendens til at ske i centrale områder, især for nye eller renoverede huse, men muligheder for at købe og renovere gamle boliger eksisterer stadig.

Paseo Marítimo del Oeste: Familier og folk der elsker den maritime livsstil finder dette område perfekt. Det tilbyder en mulighed for at bo tæt ved havet uden at skulle betale ublu priser.

Teatinos: Dette er byens nyeste område med universitets- og natteliv. Priserne er ikke høje. Nybyggede lejligheder kombineres med lejeboliger.

El Limonar y Pedregalejo(): Dette område har højere priser med eksklusive villaer, sportsfaciliteter, svimmingpools og private sikkerhedsvagter. Dette er Málagas dyreste og mest eksklusive område. At bo her giver mere privatliv og plads, samtidig med at man delvis ofrer nærheden til forretninger, restauranter og natteliv.

Málaga kvarterer

At købe et hus i Málaga som ikke-hjemmehørende

Procedurerne i forbindelse med at erhverve et hus i Spanien som udlænding er ikke komplicerede. Du skal blot have et identifikationsnummer for udlændinge (Número de Identificación de Extranjeros [NIE]). Dette nummer er essentielt for at udføre enhver form for økonomisk transaktion i Spanien. Det er ikke nødvendigt at bo i Spanien for at få dit NIE-nummer, men du skal have en begrundelse for anmodningen. Selvom det ikke er obligatorisk, så er en spansk bankkonto tilrådelig at have, da det kan forenkle tingene, når der bliver tid til at foretage betalinger. Hvis du planlægger at opholde dig permanent i Spanien, så er det umagen værd at gennemse Spaniens skatteregler.