Faro: 160 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvis du leder efter et hus i Portugal, hjælper vi dig med at finde det! Uanset om du er i vores portefølje eller ej, som vores House-Hunting service, finder vi det perfekte hjem til dig. Kontakt os
Median salgspris
2.317.561 DKK
Salgslister
586
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Indonesisk, Russisk, Ukrainsk
Ejendomsselskabet Portugal Prestige Properties blev grundlagt i 2000 med det formål at være den faste ejendom. Vi skiller os ud for vores engagement i teknologisk udvikling, at være til stede i omkring 220 nationale og udenlandske portaler og personlige sider. Vi leverer personlig overvågning, vi skaber løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde. Vi administrerer mere end 2.000 ejendomme af enkeltpersoner, virksomheder, bank-og partnerskaber. Alle vores fagfolk sikrer streng styring af mæglingskontrakter og købs- og salgsprocesser. Endelig rådgiver vi alle vores kunder, vi bruger også moderne og edb-midler til virksomhedsledelse. Vi sætter os i stedet for kunden eller køber og behandler ham, som vi gerne vil behandles, gennem en sikker og familie service.
Median salgspris
4.621.703 DKK
Salgslister
392
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
M Dream Property er et ejendomsmæglerfirma, der søger at bringe en ny tilgang til markedet. Sørg for at besøge vores hjemmeside og kontakte os.
Median salgspris
3.447.642 DKK
Salgslister
35
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Grad i klinisk psykologi. Rettet mod mennesker. Med 7 års erfaring inden for forskellige områder af ejendomsbranchen er jeg nu: Consultora imobiliária på KW Flash Algarve Barlavento! Mit mål er at hjælpe med køb eller salg af din ejendom, efter hele processen altid med gennemsigtighed og professionalisme.
Median salgspris
3.220.284 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Portugisisk
Fernando Teixeira Real Estate Konsulent med 20 års erfaring! Med 380 transaktioner! Købe et hus kan ikke være så svært som du tror! Lær at købe uden at tage risici med den rigtige person! Vi har til din rådighed støtte fra kredit, tale med mig og kender faciliteterne til at købe huset af dine drømme. Century21 RealtyArt
Median salgspris
1.367.875 DKK
Salgslister
26
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Engagement og gennemsigtighed er, hvad jeg tilbyder i salg eller køb af hver ejendom. Dedikeret opfølgning fra den første kontakt til lukning af virksomheden.
Median salgspris
6.731.287 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk