Portugal: 9.999 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Køb eller salg af et hus i Portugal er ikke så lineær og enkel en proces, som det kan synes. Vi er her for at hjælpe dig med at tage sig af alle situationer, der måtte eksistere, for at sikre afslutningen af virksomheden på en smidig måde. Når vi kender dine behov, vælger vi de ejendomme, der passer bedst til dig og finder dermed dit drømmehjem. Vi har et meget komplet udvalg af tjenester med fuld support i alle faser af processen, fra al den bureaukratiske del til flytning og udsmykning af dit hjem. Vi vil ikke have, at du gider med noget!
Median salgspris
3.430.480 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Ejendomsselskabet Portugal Prestige Properties blev grundlagt i 2000 med det formål at være den faste ejendom. Vi skiller os ud for vores engagement i teknologisk udvikling, at være til stede i omkring 220 nationale og udenlandske portaler og personlige sider. Vi leverer personlig overvågning, vi skaber løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde. Vi administrerer mere end 2.000 ejendomme af enkeltpersoner, virksomheder, bank-og partnerskaber. Alle vores fagfolk sikrer streng styring af mæglingskontrakter og købs- og salgsprocesser. Endelig rådgiver vi alle vores kunder, vi bruger også moderne og edb-midler til virksomhedsledelse. Vi sætter os i stedet for kunden eller køber og behandler ham, som vi gerne vil behandles, gennem en sikker og familie service.
Median salgspris
4.754.198 DKK
Salgslister
353
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
Vi vil føle, at vi har gjort en forskel, at vi har fået hinanden til at drømme, at vi har opfyldt vores fagfolks og kunders drømme og mål.
Median salgspris
2.033.305 DKK
Salgslister
29
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Ocean Horizon - Om os: Velkommen til Ocean Horizon, dit personlige ejendomsmæglerfirma i den smukke Algarve-region! Vores agentur, der taler tysk, engelsk og portugisisk, ledes af tyske mæglere, der er lidenskabeligt dedikeret til mæglerejendomme i denne fantastiske region. Vi forstår, at køb eller salg af en ejendom er en vigtig beslutning, så vi tager os tid til at lære vores kunder personligt at kende og forstå deres individuelle behov. Hos Ocean Horizon fokuserer vi således vores indsats på at give dig en personlig og pålidelig service sammen med samarbejdsvillig og ærlig rådgivning. Vi er her for at støtte dig hvert trin på vejen, fra valg af ejendom til efterfølgende formaliteter og andre behov, indtil du virkelig føler dig 'hjemme' med vores lokale viden og kontakter. Kontakt os, og sammen vil vi gøre dine drømme om at eje en ejendom i det vestlige Algarve til virkelighed. Vi ser frem til at møde dig personligt og ledsage dig på din rejse!
Median salgspris
4.213.524 DKK
Salgslister
31
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk
‎‎+351 919694340 "En ejendom er en bygning af cement og mursten. Et hjem eller en virksomhed er en konstruktion af værdier og principper." Hvad er det vigtigste for dig? Bare rolig, jeg kommer lige tilbage. Du kan få det hele! Medbring viljen til forandring! Jeg lover at finde dig det ideelle sted for din virksomhed eller det perfekte hjem til at byde dig velkommen som et sandt hjem. Fra mennesker til mennesker.
Median salgspris
2.610.148 DKK
Salgslister
33
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Jeg er en professionel fighter, hvor jeg gør dit projekt mit projekt og ikke hvile, indtil målene er opfyldt. Jeg har fremragende markedskendskab, og jeg har alle værktøjerne til at hjælpe dig bedst muligt. Ved at vælge mig som din konsulent vil du ikke kun vælge det bedste, men gøre dit liv lettere, da du ikke behøver at bekymre dig om noget andet.
Median salgspris
4.101.661 DKK
Salgslister
17
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Mit navn er Jacinta Brito, jeg er en uafhængig ejendomskonsulent for SAFTI Portugal i området Marinha Grande, Leiria og Viseu. Jeg har kendskab til fremmedsprog (tysk, italiensk), jeg er vant til at lytte og forstå mine fremtidige kunders behov. Jeg er ansvarlig, motiveret og venlig. Jeg ved, hvordan man arbejder effektivt, altid med forretningsmål i tankerne. Jeg har til hensigt at følge sammen med hele netværket af konsulenter fra SAFTI Portugal og International en ny bane for faglig udvikling med etik, respekt ... og stor succes
0
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Italiensk
TOP 5 Remax Danmark Jeg er konsulent med mere end 5 års erfaring på markedet, med mange transaktioner på det nationale marked med nationale kunder og andre nationaliteter. Jeg følger den personlige kunde og præsenterer de bedste hypoteser, der findes på markedet for et retfærdigt køb. Tæl mig ind! Jeg står helt til Deres rådighed.
Median salgspris
6.570.115 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk, Norsk bokmål
Jeg er konsulenten med den højeste omsætning i Remax Prestige-agenturet, nr. 1-agenturet i Europa. Jeg ledsager nationale og internationale kunder i køb og salg af fast ejendom i Lissabon, Cascais og Algarve. Jeg er specialist på luksusmarkedet i Portugal. Baggrund: Jeg har en juridisk embedseksamen. Jeg har en kandidatgrad i jura og ledelse og stor erfaring inden for det kommercielle område i multinationale virksomheder som Deloitte og KPMG.
Median salgspris
5.602.496 DKK
Salgslister
36
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk