Portugal: 9.995 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Ejendomskonsulent, der har arbejdet på markedet siden 2015. Køb, sælg eller lease kontakt os, jeg hjælper gerne.
Median salgspris
1.144.717 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Hej, jeg er Gina Gomes, og jeg er en del af Imobiliária Predimed Portugal, jeg udøver min aktivitet i den selvstyrende region Madeira, og jeg er tilgængelig for at hjælpe dig med alt, hvad der er nødvendigt, i salg / køb af din ejendom, med den største professionalisme. Jeg hjælper med at fremme og endda instruere alle de administrative procedurer, der er forbundet med byggeri / ejendomsfremme, nemlig anmodninger om forudgående information, forudgående kommunikation, licensering, højdepunkter osv. Stol på mig!
Median salgspris
4.101.591 DKK
Salgslister
43
Talte sprog
Portugisisk
Jeg er konsulenten med den højeste omsætning i Remax Prestige-agenturet, nr. 1-agenturet i Europa. Jeg ledsager nationale og internationale kunder i køb og salg af fast ejendom i Lissabon, Cascais og Algarve. Jeg er specialist på luksusmarkedet i Portugal. Baggrund: Jeg har en juridisk embedseksamen. Jeg har en kandidatgrad i jura og ledelse og stor erfaring inden for det kommercielle område i multinationale virksomheder som Deloitte og KPMG.
Median salgspris
5.611.722 DKK
Salgslister
35
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Hej Jeg har WhatsApp og Telegram: +351 - 920166477 Jeg er portugiser. Taler engelsk. Hablo Espanol. Taknemmelig. Tak. Un saludo.
Median salgspris
410.159 DKK
Salgslister
218
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Mit navn er Sónia Gonçalves, og jeg er ejendomsmægler i forbindelse med eXp Portugal på madeira. Jeg har en grad i public relations og business kommunikation fra Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jeg arbejdede i Bankkontoret i 19 år, og da jeg altid kunne lide udfordringer og komme ud af min komfortzone, besluttede jeg i 2021 at komme til fast ejendom som konsulent. For mig var det relativt nemt, på grund af mine kontakter, kundeservice erfaring, min uddannelse i Business Communication og også på grund af min omfattende erfaring inden for finansiering, som jeg har erhvervet i hele min bankkarriere. Jeg byggede også mit drømmehus og lærte mange vigtige detaljer at kende i opførelsen af huse og projekter. Hvad tiltrækker mig mest i dette erhverv, er at finde drømmehuset, eller den ønskede virksomhed som en investering af mine kunder. Gør drømmen til virkelighed! For mine kunder, der ønsker at sælge, er mit mål altid at sælge så hurtigt som muligt til den bedste pris. Af denne grund forsøger jeg altid at have i portefølje flere typer af ejendomme, med meget forskellige egenskaber, men hvor jeg frem for alt føler, at det har et godt potentiale på markedet og gør en god service til mine kunder. Når jeg arbejder med kunder, der ønsker at sælge deres ejendomme, er mit kriterium altid et stærkt tillidsforhold mellem de to, som starter med en kontrakt, så begge kan arbejde sammen om at opnå den bedst mulige aftale. Jeg forsøger altid ikke at have et meget højt antal ejendomme, så jeg kan have nærheden til ejerne, der altid er så ønsket i denne type virksomhed. Med langt de fleste af mine klienter, endte vi med at blive venner og fortrolige, selv efter afslutningen af processen. Hvis du ønsker at sælge eller købe ejendomme og gerne vil gøre det med en ekspert på området, bedes du kontakte mig. Jeg vil gøre processen enkel og bekvem. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island område, Ejendomskonsulent
Median salgspris
3.467.709 DKK
Salgslister
130
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk, Fransk
Mit navn er Thibault LASSALE, og jeg er en uafhængig ejendomskonsulent fra iad Portugal. Mit vigtigste arbejdsområde er São Vicente, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt komfortabel. Vil du købe eller leje en ejendom og stadig ikke har fundet det, du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde være med dig på besøg. Hvis du ikke kan finde det, du vil have her, er jeg helt tilgængelig for at hjælpe dig på dette meget vigtige stadium af dit liv. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig en anslået værdi og offentliggøre din ejendom på mere end 200 ejendomsportaler over hele verden gratis. iad er et ejendomsmæglerfirma, der ikke har nogen fysiske butikker, hvilket giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed. Som uafhængig ejendomskonsulent har jeg autonomi til at styre mine tidsplaner og forhandle med dig min provision, hvilket sikrer dig en personlig opfølgning på alle faser af processen og en kvalitetsservice til den bedste pris. Kontakt mig!
Median salgspris
4.474.463 DKK
Salgslister
35
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Jeg ledsager mine kunder gennem hele ejendomstransaktionsprocessen, enten i salget af din ejendom eller i søgningen efter din ejendom.
Median salgspris
5.313.425 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Portugisisk, Spansk, Fransk
Jeg ønsker at være en nyttig og effektiv mellemmand for folk, der kontakter mig og tro mig, sætte deres interesser først, uanset om de er købere eller sælgere af en ejendom. For karakter og personlig erfaring, er jeg en bygherre og altid arbejde for at vokse de relationer, jeg har med mennesker.
Median salgspris
3.206.699 DKK
Salgslister
41
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Ejendomskonsulent på Azorerne i 15 år
Median salgspris
1.909.104 DKK
Salgslister
63
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk