Italien: 203 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Den skræddersyede service til dem, der sælger og køber et hjem
Median salgspris
2.219.406 DKK
Salgslister
10
Talte sprog
Italiensk, Engelsk
Jeg kombinerer mine evner som arkitekt og ejendomsvurderingsmand med kendskab til markedet for at vurdere og sælge din bolig til den bedst mulige markedspris og prioritere dine behov. Stol på mig for at købe et hus, og du får klare svar og en komplet service. Ring til mig for professionel rådgivning og find ud af værdien af din ejendom!
Median salgspris
4.578.156 DKK
Salgslister
20
Talte sprog
Italiensk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk
Jeg specialiserer mig i at hjælpe købere, der er interesserede i at købe boliger i maleriske kystområder. Takket være min ekspertise på ejendomsmarkedet tilbyder jeg en skræddersyet service, der guider kunder i at finde og købe ejendomme, der afspejler deres præferencer og mål. Med en kundefokuseret tilgang analyserer jeg omhyggeligt de specifikke behov og vælger de bedste tilgængelige muligheder. Jeg tilbyder support gennem hele købsprocessen, fra guidede ture i ejendommene til prisforhandling, hvilket sikrer en problemfri oplevelse. Min prioritet er at levere service af høj kvalitet og personlig assistance for at hjælpe kunderne med at nå deres drøm om at eje en ideel kystejendom, hvilket gør købsprocessen så glat og tilfredsstillende som muligt."
Median salgspris
15.200.135 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Italiensk
Vi vil hjælpe dig med at finde din drømmeejendom. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe boligkøbere, fra over 30 lande.
Median salgspris
5.013.718 DKK
Salgslister
76
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk
Alpha-Logis SA er et familiedrevet bureau med mere end 40 års erfaring. Vores team har specialiseret sig i det fransktalende schweiziske marked, men også i Frankrig og Italien med partnere, for at hjælpe dig med at gøre dit ejendomsprojekt til virkelighed med personlig support. For at levere skræddersyede tjenester i en verden i konstant forandring har vores team udviklet konsulentfærdigheder (gratis evalueringer og ekspertise). Betro os salg af din ejendom, din erhvervelse eller boligudlejning projekt. Vores mål er at tilfredsstille dig!
Median salgspris
8.131.606 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Fransk, Engelsk