Sådan finder du en bolig i Spanien

Hvad er den bedste måde at finde en drømmebolig på?

Jagten på et hjem i Spanien kan overlades til et ejendomsmægler-bureau, som derefter har ansvaret for at gennemgå de ejendomme, de har til salg, for at vælge og præsentere dem, der passer til det køberen leder efter til køberen, der så kan træffe den endelige beslutning, eller den samme køber kan udføre sin egen personlige søgning gennem online ejendomsplatforme. De fleste ejendoms-mæglere annoncerer ejendomme, de har til salg, på sådanne websteder, så den kommende køber med lethed kan se, hvilket ejendomsmæglerbureau der står bag den ejendom, der fanger interessen og kontakte bureauet for mere information.

Der er også mange boligejere, der beslutter at springe ejendoms-mæglerbureauerne over og sætte deres ejendom til salg på disse websteder selv. I disse tilfælde skal den udenlandske køber kontakte ejeren direkte for mere info om ejendommen, arrangere et besøg og indlede prisforhandlingerne. For at lette kommunikationen med udenlandske købere angiver selve annoncen normalt, om sælgeren taler mere end et sprog samt kontaktmuligheder udenfor

webstedets rammer. Hvis du foretrækker at kommunikere via webstedet, indeholder hver annonce muligheden for at sende en besked til ejeren eller det ejendomsmæglerbureau, der står for salget af ejendommen. Interesserede sælgere har en tendens til at besvare telefonen med lethed og tager normalt ikke mere end en dag om at svare på de modtagne meddelelser gennem sådanne portaler.

Download Guide Til Det Spanske Ejendomsmarked

Alt hvad du bør vide for at købe en ejendom i Spanien som udlænding.

Opmærksomhed på ejendomsdetaljer er et must

1. Ejendommens fulde adresse. Dette gør det muligt for den potentielle køber at vide nøjagtigt, hvor ejendommen er placeret, og dermed at måle nærheden af veje, transportmidler, butikker, hospitaler og andre faciliteter, der tilbydes i området.

  1. En komplet beskrivelse af boligen. Annoncen skal bl.a. nævne: antallet af værelser, huset har (sammen med deres størrelse i kvadratmeter); om det har central eller zoneopvarmning (samt hvilken type opvarmning det er) og / eller aircondition; hvilke materialer døre, vinduer, gulve og persienner er lavet af; typen af komfur (gas, induktion, elektrisk); Antallet af terrasser og altaner; gårdhaven eller havens størrelse i kvadratmeter; og hvorvidt prisen inkluderer parkeringspladser eller pulterrum. Derudover skal en annonce for en lejlighed angive, om den vender mod gaden eller gården, hvilken etage den befinder sig på og hvorvidt bygningen har elevator.

  2. Prisen. For en nybygget bolig anbefales det at anvende den gennemsnitlige pris pr. kvadratmeter i provinsen, hvor ejendommen er placeret, som reference. Under alle omstændigheder desto bedre området er beskrevet og jo bedre kvalitet boligen har, desto højere er prisen.

  3. Fællesudgifter og andre afgifter. Det kan spare mange købere fra overraskelser senere hen at vide, hvor meget fællessudgifter og skatter såsom IBI løber op i.

  4. Tilgængelighed. Det vil sige, hvornår boligen bliver overdraget. Det er vigtigt at vide, om købet er presserende.

  5. Alder. I tilfælde af en brugt bolig bør du kende bygningens alder, de renovationer, der er aforetaget hidtil, og den nuværende tilstand af fællesanlæg (bygningsgrundlaget, VVS, facade mv.).

  6. Energicertificering. Det er vigtigt at vide, om sælgeren allerede har fået energicertificering for ejendommen, fordi dette vil tjene som et væsentligt dokument for udstedelsen af det offentlige skøde. Dette er en udgift, der skal betales af ejeren.