Guide til køb af ejendom i Portugal som udlænding

Find dit sted i Portugal

Bem vindo a Portugal

Portugal optager den vestlige del af den iberiske halvø - dens klima spænder fra det tågede nord til det solbrændte syd, dets kultur omfatter en stor dosis maurisk indflydelse, og portugiserne taler et sprog, der stammer fra latin.

Mange ejendomskøbere er mest interesserede i kysten - fra Silver Coast nord for Lissabon til det populære Algarve. Mens Algarve er blevet ganske højt udviklet med en række eksklusive feriesteder, guldbaner og større hoteller, er andre områder af kysterne mindre udviklede og i nogle tilfælde stadig ganske vildt. Portugals indland har nogle fantastiske landskaber, herunder de kuperede bakker og vinlandet i nord samt mildere bakker i syd - spredt beplantet med olivenlunde og figentræer.

Portugal omfatter også to ø-områder, Madeira og Azorerne, med deres egne mikroklimaer og ret anderledes ejendomsmarkeder.

Hvilket område i Portugal ville du vælge for ejendomskøb?

Forskellige nationaliteter har en tendens til at have lidt forskellige præferencer når det kommer til ejendom. Mange britere køber på Algarve, selvom der er et stort mindretal, der køber landejendomme. Franskmændene har en tendens til at styre mod Porto, mens tyske købere er godt repræsenteret i Faro og Lissabon.

Kinesiske købere har været særligt interesserede i "golden visa-muligheden", som Portugal tilbyder, hvilket giver adgang til EU; Portugal er den femte største destination for kinesiske købere af fast ejendom. De udgør 80% af køberne under denne ordning, og de har typisk købt administrerede lejligheder i Lissabon som rene investeringer. Russiske købere har derimod en tendens til at kigge på Cascais og Estoril. Masser af millennials flytter også til Lissabon, som har en blomstrende start-up scene.

Portugisisk bolig guide

Køb dit nye hjem i Portugal som en lokal, med hjælp. Det er et fantastisk eventyr, du kan tage sammen med os, og du kan få afsløret nye sider af Portugal. Du kan ikke vide alt, men det er altid en god ide at researche lidt, inden du springer ud i det.

Angiv venligst dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig guiden