Guide til køb af ejendomme i Frankrig som udlænding

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at købe en ejendom i Frankrig: Det er et af de smukkeste lande i Europa, hvis ikke det smukkeste, og det har det mest varierede landskab; Fra storslåede havudsigter og spektakulært landskab for naturelskere, til bjerge og strande med surfing og sejlsport for sportsfans eller bare masser af sand at tage solbad på.

"l'Hexagone" har noget at tilbyde alle. Det være sig et par, der planlægger at gå på pension her, eller en familie med børn, der flytter til Frankrig fra Danmark eller fra resten af Europa eller endda fra Asien. Du kan finde en stor lejlighed i luksuriøse arrondissementer omkring Paris eller et behageligt hus i den attraktive by Limoges eller endda bare en lille landsby som Benayes, hvor du kan få friske jordbær og æbler fra lokale landmænd. Du kan styre mod den solrige middelhavskyst eller Provence, eller til de keltiske tåger og megalitter i Bretagne.

Lav din research for at finde det rette sted og udarbejd en liste over krav til sted, beliggenhed og omgivelser; Du vil helt sikkert hale den rigtige aftale i land, hvis du er sikker på, hvad du helt præcis vil have.

Med Den Franske Boligguide ønsker vi at hjælpe dig med:

• at få et overblik over Frankrig og forstå, hvordan det er at bo i dette land • at blive informeret om ejendomspriserne i Frankrig og deres forventede tendenser • at få en fornemmelse for, om det er et godt tidpunkt at købe ejendom i Frankrig • at forstå hvordan man køber franske boliger på en sikker måde • at kende alle detaljerne i købsprocessen - og nogle er meget uklare! • at være klar til alt papirarbejde (Frankrig har masser af papirarbejde) • at vide, hvordan du får et boliglån, hvis du har brug for et • at finde det bedste tilbud på det rigtige sted • endeligt at købe dit drømmehus i Frankrig!

Download Den Franske Boligguide direkte fra denne side, så du altid har rådgivning lige ved hånden, præcis når du har brug for det.

Franske Bolig Guide Download

Den mest komplette guide til køb af ejendom i Frankrig. Med Den Franske Boligguide ønsker vi at hjælpe dig med: at få et overblik over Frankrig og forstå, hvordan det er at bo i dette land, at blive informeret om ejendomspriserne i Frankrig og deres forventede tendenser i at få en fornemmelse for, om det er et godt tidpunkt at købe ejendom i Frankrig.

Angiv venligst dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig guiden

Hvor i Frankrig skal man købe?

Paris

Den franske hovedstad har altid været en hot destination både for udenladsdanskere og ejendomsinvestorer fra hele verden. Hvis du er blandt dem, der elsker Paris og ønsker at flytte til denne romantiske by, så find ud af de bedste lokaliteter og huspriser for at være klar før køb.

Nice

Ejendomspriserne i Nice blev udjævnet i 2018, og det er nu det rigtige tidspunkt at jage efter dit drømmehus på den Franske Riviera, hvilket relativt betragtet ikke er dyrt i forhold til naboerne. Se vores råd om at finde ægte perler i Nice.

Provence

Ejendomspriserne i Provence adskiller sig fra by til by og kan stige stejlt på steder som Gordes, men der findes også gode tilbud, f.eks. i Digne les Bains. Uanset hvor du tager hen, får du en instagramagtig udsigt. Tjek mere i vores vigtige råd.

Find dit drømmehus i Frankrig