Pays de la Loire: 2.496 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hej, mit navn er Jacques MAROLLEAU, et medlem af IAD Frankrig netværk. Jeg er din ejendomsmægler i Baugé-en-Anjou. Det er et geografisk område, som jeg er meget fortrolig med, og som jeg nyder min professionelle aktivitet som uafhængig ejendomsrådgiver. Omkostninger, overflade, type ejendom, ønskede kvarterer i din by valg er oplysninger, der vil hjælpe dig med klart at definere din fast ejendom projekt. Som ejendomsrådgiver i Baugé-en-Anjou giver jeg dig et akkompagnement, der giver dig mulighed for at træffe den bedste beslutning med fuldt kendskab til køb eller salg af din ejendom. Jeg ledsager dig dagligt i denne søgen efter et så vigtigt sted at bo og give dig fordelen ved mit netværk såvel som min erfaring i det geografiske område, du begærer. Jeg har også den fordel, at jeg er en uafhængig ejendomsmægler. Dette giver mig mulighed for at have total fleksibilitet i min virksomhed. Så jeg kan gøre mig let tilgængelig på Baugé-en-Anjou og det omkringliggende område til at ledsage dig på alle stadier af dit ejendomsprojekt. Køb eller salg af ejendom i Baugé-en-Anjou, ville jeg være glad for at rådgive dig også om alle praktiske aspekter i forbindelse med dit projekt. Tøv ikke med at ringe til mig, din ejendomsmægler i Baugé-en-Anjou.
Median salgspris
2.258.671 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Fast ejendom specialist i min region, jeg råde dig i din fast ejendom projekter med et engagement og en følelse af service, som du vil sætte pris på. Fortæl mig om dine ønsker, vil jeg være glad for at ledsage dig, stille mig alle dine spørgsmål, vil jeg være glad for at besvare dem. Vi ses snart!
Median salgspris
2.607.982 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Fransk
Grundlagt i 1997 af Denis Péris i. Service af sine kunder, tilbyder en komplet og kvalitet akkompagnement fra besøget til notarized gerning af salg. Agenturet tilbyder ekstraordinære ejendomme og investeringsejendomme hovedsageligt i La Baule og La Presqu'ile. Denis Péris er ejendomsekspert, giver sine kunder indgående kendskab til sektoren og dens udfordringer og pålægger en mission om at støtte værdierne personalisering, stringens og fortrolighed.
Median salgspris
7.618.356 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Fransk
Conseillère et recruteur dans le secteur de l'immobilier sur le Vaucluse. C'est un secteur géographique que je connais parfaitement et sur lequel je prends plaisir à exercer mon activité professionnelle. Originaire de l'Ouest de la France, la galette bretonne n'a plus aucuns secret pour moi, je travail aussi sur ce secteur et plus précisément le Morbihan. Je vous accompagne au quotidien dans cette recherche et vous fais bénéficier de mon réseau ainsi que de mon expérience dans la zone géographique que vous convoitez. J'ai également l'avantage d'être Indépendante cela me permet d'avoir une flexibilité sur mon planning chaque jour de la semaine. Les + IAD : - Des milliers de conseillers travaillant en partage - des conseils et un accompagnement personnalisés - une communication efficace et diffusion sur les principaux portails immobiliers - des honoraires adaptés - une connaissance parfaite du secteur et du marché local Concrétisons ensemble votre projet immobilier. N'hésitez pas, contactez moi.
Median salgspris
1.707.048 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk
Ønsker du at sælge, leje, købe, få din ejendom vurderet? Værktøjerne Propriétes-privees.com, 3. franske netværk, hvis hovedkontor er baseret i VERTOU, min ekspertise og min dynamik vil få dit projekt til at lykkes så hurtigt som muligt. Tøv ikke med at kontakte mig, jeg vil gøre alt for at ledsage dig i din forskning. Bernard Desvaux de Marigny din ejendomsrådgiver.
Median salgspris
2.019.013 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Fransk
Har du et ejendomsprojekt? Du vil købe eller sælge et hus, en lejlighed, et stykke jord! Som ekspert inden for min branche støtter jeg mine kunder, så deres ejendomsprojekter gennemføres under de bedste forhold. Jeg vil være dit primære kontaktpunkt gennem hele dit projekt, helt frem til underskrivelsen på notarens kontor. På denne måde kan du være sikker på, at du vil blive fuldt understøttet i salg eller køb af din ejendom. Kontakt SAFTI Portugal Tøv ikke længere og kontakt mig! Din SAFTI ejendomsrådgiver
Median salgspris
1.187.480 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Fransk, Portugisisk
Hej, jeg er Christophe GOLEC, uafhængig ejendomsmægler knyttet til IAD Frankrig netværk. Som sådan har jeg stillingen som iad * ejendomsrådgiver på byen REZÉ. Jeg lærte denne sektor og dens sære forhold perfekt at kende. Når jeg lytter til dine behov, hjælper jeg dig med at finde en ny ejendom. Ved at besøge mig, vil du spare tid, relevans og nøjagtighed. Til dette, jeg sætter til din tjeneste mit netværk og min erfaring som en fast ejendom rådgiver * i den geografiske omkreds, hvor du ønsker at bosætte sig. Pris per kvadratmeter, placering, leje eller salg, type ejendom, område søges på REZÉ er vigtige oplysninger til at udføre din fremtidige ejendomshandel. De vil hjælpe dig med klart at afgrænse dit ejendomsprojekt. Min rolle som ejendomsmægler hos REZÉ giver mig mulighed for at ledsage dig metodisk, på hvert trin i processen i henhold til din bekvemmelighed. Til sidst vil du have i din besiddelse alle de elementer til at hjælpe dig med at udføre din ejendomshandel i perfekt gennemsigtighed. På den anden side giver min status som uafhængig ejendomsmægler dig andre garantier. Først og fremmest min fleksibilitet i forvaltningen af mine projekter og lave kundeaftaler. Jeg kan derfor gøre mig let tilgængelig på REZÉ og dens omgivelser og være ved din side i alle faser af dit ejendomsprojekt. Salg eller køb af ejendom i REZÉ, vil jeg med glæde rådgive dig om alle de praktiske aspekter i forbindelse med dit projekt. Tøv ikke med at kontakte din ejendomsrådgiver i REZÉ. Hvorfor vælge en iad fast ejendom rådgiver på REZÉ? Ved at vælge en rådgiver, der tilhører IAD-netværket, vil du drage fordel af støtte fra et lokalt netværk blandt markedslederne. iad Frankrig er et netværk, der i mere end 10 år har samlet uafhængige ejendomsmæglere rundt om i verden og især i Frankrig og Europa. Dit projekt håndteres af eksperter med speciale i fast ejendom. På grund af sin effektivitet, iad Frankrig er i stand til at tilbyde dig kompetente fast ejendom rådgivere * så tæt som muligt på dig, især på REZÉ. Vi er forpligtet til en reguleret ramme, som øger vores troværdighed og garanterer kvaliteten af vores tjenester
Median salgspris
1.229.969 DKK
Salgslister
18
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Udforsk Pays de Redon, en sand skat i Bretagne! Oplev dens rige historiske arv, frodige natur, maleriske kanaler og lokkende landsbyer. Som din lokale ejendomsmægler er jeg her for at guide dig gennem skønheden i dette område og hjælpe dig med at finde dit drømmehjem. Oplev ro og autenticitet, mens du nyder professionel support til dine ejendomsprojekter. Kontakt mig for at starte din rejse for at opdage dit fremtidige hjem i Pays de Redon
Median salgspris
1.855.018 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Fransk, Engelsk