Pays de la Loire: 2.496 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hej, du er på udkig efter en ejendom i Vendée 85 tranchen på MER og den sydlige LITTORAL og bocage Jeg lytter til dig og disposition, min portefølje sælgere er åben. Jeg vil ledsage Dem effektivt i overensstemmelse med Deres kriterier, besøg, finansiering, arbejde, fuld akkompagnement af underskrivelsen af kompromiset til den autentiske retsakt. Jeg vil være til stede og lytte til dem under hele proceduren, og indtil nøglerne er afleveret. Oplev vores 13 km sandstrand kaldet "Little California"
Median salgspris
1.695.867 DKK
Salgslister
30
Talte sprog
Fransk
Brænder for fast ejendom siden altid, jeg tager stor glæde i at være en fast ejendom rådgiver for iadfrance nettet. Jeg sælger lejligheder, huse og jord. Med speciale i nye fast ejendom, kan jeg hjælpe dig med at forstå de måder at deficializing i fast ejendom ved at skabe rigdom. Jeg er også en manager, og jeg giver folk mulighed for at slutte sig til mit team og gøre fast ejendom til gengæld. Gratis skøn og gratis telefon rådgivning.
Median salgspris
2.355.578 DKK
Salgslister
49
Talte sprog
Fransk, Portugisisk
Hej Uanset om du ønsker at sætte en ejendom til salg, har det værdsat, eller du er på udkig efter din fremtidige hjem eller investering i fast ejendom og vil gerne besøge en eller flere ejendomme på South Vendée sektor, tøv ikke med at ringe til mig. Professionel rådgiver og uddannet inden for IAD Frankrig netværk, kunne jeg ledsage dig i dine skridt og forskning uanset hvilken sektor er målrettet. Vi ses snart.
Median salgspris
1.173.689 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Fransk, Engelsk
For at udføre et ejendomsprojekt, uanset hvad det er, er det nødvendigt at have foretager en grundig undersøgelse af køberen eller sælgeren eller blot en vurdering af aktiverne . Under hensyntagen til visse kriterier: nuværende projekt, fremtid, lysstyrke lydstyrke miljø og deres livsstil Langsigtet support nogle gange Vær en detektiv!
Median salgspris
2.012.398 DKK
Salgslister
24
Talte sprog
Fransk, Spansk
Spécialisée en transaction immobilière Vous vendez ? Je serais votre interlocuteur privilégiée afin que la vente soit fluide, mes partenariats avec les professionnels locaux vous fera gagner du temps (agences immobilières, indépendants, notaires, agences de diagnostics). De l'estimation, au notaire, en passant par les diagnostics, je me charge de tout ! Vous achetez ? Après avoir réaliser la liste de vos critères détaillé, je me charge de vous décrocher La Meilleure Affaire sur le marché et vous accompagner dans votre négociation, jusqu'à la réception des clés. Etre bien accompagné facilite les projets de vie !
Median salgspris
987.703 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Fransk, Arabisk, Engelsk
Hej, mit navn er Guillaume Corbin og som ejendomsrådgiver i Le Mans kender jeg udmærket detaljerne i denne sektor. Mit mål er at hjælpe dig med at finde den ideelle ejendom i Le Mans og dens omgivelser. Fra søgningen til erhvervelse eller salg af en ejendom, jeg ledsage dig i hvert trin for at tilfredsstille dig i bedste fald og opfylde dine behov. Hvis du har et ejendomsprojekt i Le Mans, skal du ikke vente længere. Uanset om du ønsker at købe, sælge eller investere, lad mig guide dig og hjælpe dig med at realisere din ejendomsdrøm. Jeg tilbyder også gratis skøn til bedst at målrette dit projekt. Min prioritet er og vil forblive den individuelle tilfredshed for hver af mine kunder.
Median salgspris
1.334.330 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Fransk, Engelsk
Ønsker du at købe eller sælge en ejendom? Lad os gøre dit projekt til virkelighed sammen.
Median salgspris
1.505.483 DKK
Salgslister
17
Talte sprog
Fransk
Siden 1970 har BRAS Immobilier støttet dig i hele Nantes-regionen og Guérande-halvøen gennem sine forskellige ejendomstjenester: - Administration af udlejning - Udlejning - Sæsonbestemt udlejning - Køb og sælg - Syndik af sameje - Deco renovering
Median salgspris
1.329.485 DKK
Salgslister
38
Talte sprog
Fransk
Jeg står til din rådighed til enhver tid for at ledsage dig i alle dine projekter for salg eller køb af fast ejendom. Min rolle er at lytte til dig, at ledsage dig fra begyndelsen til slutningen af dine projekter
Median salgspris
1.371.602 DKK
Salgslister
13
Talte sprog
Fransk