Pays de la Loire: 2.737 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg leder efter dig det hus, der passer dig. Jeg kan sende dig fotos, videoer, planer for de ejendomme, der interesserer dig. Jeg kan hjælpe dig med at finde håndværkerne til dit arbejde og overvåge deres indgreb, hvis du ikke er på stedet. Fast ejendom anderledes!
Median salgspris
2.193.501 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Fransk
Hej og velkommen til Propriétés-Privées i området omkring L'Aigle 61300 og de omkringliggende byer. For at kunne KØBE eller SÆLGE med ro i sindet skal du: a) Kontakt til en betroet person b) Hvem har erfaring c) Anerkendt i sine færdigheder Og frem for alt, hvem du kan betro dit projekt med fuldstændig ro i sindet, fordi du ved, at de bedste værktøjer til evaluering, markedsføring og forbedring vil blive brugt! Til alle sælgere, der ønsker, at deres ejendom skal fremhæves med en smuk annonce, kvalitetsbilleder og en effektiv opfølgning af filen. Til alle købere, der ønsker at blive ledsaget og beroliget i deres projekt med professionalisme og indtil den autentiske gerning. Private ejendomme: - Det er pioner inden for online fast ejendom - 1. netværk med hensyn til tjenester, uforligneligt tilbud - 1. netværk i antal eksklusiviteter i Frankrig. - det eneste netværk, der er medlem af FNAIM - 25 millioner besøgende hver måned på vores portaler, 600 100% ejendomssider - 4.000 uafhængige rådgivere i hele Frankrig - 97% af kompromiserne blev til et salg: en UNIK sats i erhvervet - Reducerede agenturgebyrer, blandt de laveste, uden at skære ned på kvaliteten. - Et navn, et brand, et anerkendt websted og knowhow, sit eget finansieringscenter. - Et salg af en ejendom hvert 9. minut, hvad hvis vi solgte din?.... - Massiv distribution af annoncer på de bedste franske og udenlandske websteder og portaler i ubegrænset - Et udstillingsvindue er aldrig set så meget i ejendomsbranchen. Det betyder også, at du omgiver dig med kompetente ejendomsmæglere, der er eksperter i sektoren, din tilfredshed er altafgørende. Vi hjælper købere i deres livsprojekt, indtil nøglerne er afleveret. Besøg er kun for købere. Hjælper også med økonomisk forskning. Tøv ikke med at kontakte mig på 06.80.03.19.98 eller a.mercier@proprietes-privees.com eller www.proprietes-privees.com Vi ses snart! Alain MERCIER.
Median salgspris
921.420 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Fransk
Find ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig med at gøre dit salg eller købsplaner til virkelighed i din branche. Jeg ledsager dig fra det første skøn over din ejendom indtil underskrivelsen af den autentiske gering.
Median salgspris
3.133.573 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Fransk
Hej, du er på udkig efter en ejendom i Vendée 85 tranchen på MER og den sydlige LITTORAL og bocage Jeg lytter til dig og disposition, min portefølje sælgere er åben. Jeg vil ledsage Dem effektivt i overensstemmelse med Deres kriterier, besøg, finansiering, arbejde, fuld akkompagnement af underskrivelsen af kompromiset til den autentiske retsakt. Jeg vil være til stede og lytte til dem under hele proceduren, og indtil nøglerne er afleveret. Oplev vores 13 km sandstrand kaldet "Little California"
Median salgspris
2.544.163 DKK
Salgslister
34
Talte sprog
Fransk