Canada: 1.003 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi fokuserer på unikke byboliger i Toronto. Fra moderne hjem, designer byhuse og arkitektoniske egenskaber, til restaurerede victorianere og vintage lofts. Urban Space spørgsmål.
Median salgspris
13.164.568 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Engelsk, Fransk
Siden 1996 har Katia gjort et misundelsesværdigt navn for sig selv i salg og køb af boliger. Dedikeret og dynamisk, hendes kunder elsker hendes urokkelige engagement i en af de vigtigste transaktioner i deres liv. Denne realisering har ført til oprettelsen af Groupe Immobilier Katia Samson, en ejendom gruppe, der tilbyder en ultra-personlig service, der nu er tilknyttet RE / MAX L'ESPACE agentur. Flere detaljer KUNDER TALER Da jeg besluttede at liste min første lejlighed, var der ingen tvivl for mig om, hvilken agent jeg skulle vælge. Klart en ekspert på Sud-Ouest, havde Katia allerede imponeret mine forældre som sælgerens agent for deres ejerlejlighed køb, og hun solgte min søsters condo på rekordtid over prisforlangende. Min egen erfaring med Katia opfyldte alle mine forventninger: hendes ekspertise og effektivitet kombineret med hendes varme og opmærksomhed skabt til et bekymringsfrit salg. Jeg kunne ikke have været lykkeligere med processen og slutresultatet. Tak til Katia og hele holdet!
Median salgspris
3.280.804 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Engelsk, Fransk
Vi vil hjælpe dig med at finde din drømmeejendom. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe boligkøbere, fra over 30 lande.
Median salgspris
3.045.700 DKK
Salgslister
28
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk
"Jeg tror, at med hårdt arbejde, kommer store belønninger. Jeg er standhaftigt der for mine kunder og ved, at min indsats vil føre dem til en vellykket transaktion. Uanset om det er nuancerne i boligsalg, pre-byggeri ejerlejlighed salg, eller det specialiserede område af ejerlejlighedopgaver, jeg er på toppen af udviklingen. Tillad ikke en chance for at være en del af din købsstrategi. Lad os arbejde sammen og opnå det uopnåelige!"
Median salgspris
2.267.576 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Engelsk
Diamond Service Ejendomsmægler Team Over 47 Yrs Kombineret Toronto Real Estate Sales Experience! Prioriteret adgang til off market egenskaber for første gang købere, Investorer & Luksus boligkøbere! Platinum Adgang til Pre-Construction Condos i Toronto og i hele Greater Toronto-området! RING I DAG! LINDA HUMMEL, MÆGLER 416-931-3946 SOPHIE FRATTURA, MÆGLER 416-526-1157 Top 1%-3% i Canada siden 2005 Lige hjemme Realty Inc., #1 Mæglervirksomhed i Canada (over 5.000 agenter)
Median salgspris
5.252.152 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Engelsk, Græsk, Fransk, Italiensk
Hvis du køber, sælger, leasing eller investere i Ontario Real Estate markedet, lad os få tilsluttet! Hvis du ønsker at flytte til en anden by, provins, stat eller land, så lad vores team hjælpe dig med at gøre det rigtige træk.
Median salgspris
4.570.522 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Sælg dit sted hurtigt og for top dollar ... og få din drømmebolig hurtigere end du tror, og på dine vilkår. Lad os gøre det på den rigtige måde fra begyndelsen.
Median salgspris
6.663.753 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Jeg er en dedikeret og erfaren ejendomsmægler aktiv i Greater Toronto Area. Jeg har adgang til mange pre-byggeri Condo, byhuse og parcelhuse og elsker at hjælpe mine kunder med at finde deres drømmebolig. med mig via telefon og e-mail og Oplev Gold Standard i Real Estate Services! Sørg for at læse mine anmeldelser i nedenstående link: https://rankmyagent.com/home/login/?action=profile
Median salgspris
8.113.417 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Arabisk, Kinesisk (kantonesisk)
Entusiastiske team af medlemmer af Toronto Real Estate Board (TREB), Ontario Real Estate Association (OREA), Canadiske Real Estate Association (CREA) er klar til at hjælpe dig med alle dine Real Estate Behov i: Newmarket, Aurora, Oak Ridges, Richmond Hill, Thornhill, Vaughan, Markham, Unionville, Etobicoke, Mississauga, North York, Toronto og de omkringliggende områder. Vores vision: Opbyg varige relationer med kunder! Vores mission: Giv varige løsninger til dine ejendomsbehov!
Median salgspris
8.424 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk, Russisk