Canada: 810 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi fokuserer på unikke byboliger i Toronto. Fra moderne hjem, designer byhuse og arkitektoniske egenskaber, til restaurerede victorianere og vintage lofts. Urban Space spørgsmål.
Median salgspris
7.271.962 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Engelsk, Fransk
Vi vil hjælpe dig med at finde din drømmeejendom. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe boligkøbere, fra over 30 lande.
Median salgspris
3.085.238 DKK
Salgslister
46
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk
"Jeg tror, at med hårdt arbejde, kommer store belønninger. Jeg er standhaftigt der for mine kunder og ved, at min indsats vil føre dem til en vellykket transaktion. Uanset om det er nuancerne i boligsalg, pre-byggeri ejerlejlighed salg, eller det specialiserede område af ejerlejlighedopgaver, jeg er på toppen af udviklingen. Tillad ikke en chance for at være en del af din købsstrategi. Lad os arbejde sammen og opnå det uopnåelige!"
Median salgspris
12.692 DKK
Salgslister
6
Talte sprog
Engelsk
Jeg er ekspert i erhvervsejendomme og boligejendomme og ekspertforhandler!
Median salgspris
1.283.928 DKK
Salgslister
3
Talte sprog
Engelsk
Hjælpe kunder med at købe, sælge og investere. Med speciale i Real Estate Investering i Pre-byggeri Condo, Platinum og VIP muligheder, placering, layout og design udvælgelse.
Median salgspris
10.793.236 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk, Russisk
Med over 18 års erfaring med at sælge fast ejendom på fuld tid i Toronto, Canada, har jeg den viden og ekspertise i at hjælpe mine kunder fra start til.
Median salgspris
7.000.977 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Sælgere, købere, investorer, jeg har aldrig for travlt for dig! Jeg lytter til din Real Estate behov ... Du modtager den vejledning, rådgivning og service, du fortjener og ønsker gennem hele køb / salg sprocessen! Som en fuldt licenseret ejendomsmægler, vil jeg hjælpe dig med at gøre den bedst mulige Real Estate beslutning!
Median salgspris
8.006.309 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Bulgarsk, Russisk
Startede fast ejendom i 2010, Steven er i top 3% af alle ejendomsmæglere i GTA. I en service- og kundebaseindustri, der i høj grad er bygget på henvisninger, sætter vi vores klients behov vores højeste prioritet. Steven har etableret sig som en velrenommeret, ærlig og resultatdrevet ejendomsmægler på Mississauga / West GTA-markedet. Ved at uddanne håbefulde boligkøbere, sælgere og investorer til at kunne navigere gennem et stadigt skiftende marked, er vi i stand til at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger om at opbygge deres rigdom og nå deres virkelige mål. Vores strategi og markedsføring får vores kunders gode resultater, og vi stræber efter at bringe en enestående kundeserviceoplevelse, der resulterede i utallige glade kunder her på The Mister Sauga Real Estate Team.
Median salgspris
6.200.413 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Kinesisk (kantonesisk)