Canada: 1.208 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Vi vil hjælpe dig med at finde din drømmeejendom. Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe boligkøbere, fra over 30 lande.
Median salgspris
3.803.176 DKK
Salgslister
67
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Fransk, Portugisisk
"Jeg tror, at med hårdt arbejde, kommer store belønninger. Jeg er standhaftigt der for mine kunder og ved, at min indsats vil føre dem til en vellykket transaktion. Uanset om det er nuancerne i boligsalg, pre-byggeri ejerlejlighed salg, eller det specialiserede område af ejerlejlighedopgaver, jeg er på toppen af udviklingen. Tillad ikke en chance for at være en del af din købsstrategi. Lad os arbejde sammen og opnå det uopnåelige!"
Median salgspris
37.622 DKK
Salgslister
8
Talte sprog
Engelsk
Jeg er en dedikeret og erfaren ejendomsmægler aktiv i Greater Toronto Area. Jeg har adgang til mange pre-byggeri Condo, byhuse og parcelhuse og elsker at hjælpe mine kunder med at finde deres drømmebolig. med mig via telefon og e-mail og Oplev Gold Standard i Real Estate Services! Sørg for at læse mine anmeldelser i nedenstående link: https://rankmyagent.com/home/login/?action=profile
Median salgspris
7.973.205 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk, Arabisk, Kinesisk (kantonesisk)
Jeg er ekspert i erhvervsejendomme og boligejendomme og ekspertforhandler!
Median salgspris
3.407.345 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk
Som mor til to, ved jeg på første hånd, at dit træk ikke kun handler om at købe og sælge et hjem. Det handler om at finde den perfekte "fit". Jeg tilfredsstiller mine klienter ved at forstå deres mål, ønsker og behov. Jeg er der med dig hvert skridt på vejen, uanset om du køber dit første hjem, flytter til noget lidt større, nedskæringer, eller søger en investeringsmulighed. At drive en succesfuld detailforretning i 20 år har gjort mig til en fremragende forhandler og har givet mig en uhyggelig opmærksomhed for detaljer. Min baggrund i design, markedsføring og salg hjælper mig præsentere dit hus i det bedst mulige lys til at tiltrække købere, samt finde en drømmebolig for dig. Min ejendomspraksis er baseret på tillid, samarbejde og viden. Selv om jeg er velsignet at have et fantastisk team, der hjælper mig bag kulisserne, er jeg altid bare et telefonopkald væk.
Median salgspris
1.950.884 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk, Hindi
Hvis du planlægger at flytte til Toronto Canada ikke lede længere. Jeg kan hjælpe med din flytningproces.
Median salgspris
17.829 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Spansk, Portugisisk