Luksusvilla til salg med panoramaudsigt over Bosporus-strædet i Üsküdar, Istanbul

Istanbul
Villa • 12 rum • 12 seng. • 10 bad. • 1812.25 m² • Stueetage
161.498.099 DKK

Vores palæ ligger på Salacak Beach i Üsküdar.

Faktisk kan vi kalde det et palæ ved vejen. Der er en fire-etagers butik i bunden, hver etage har en selvstændig skøde, det vil sige, vi har fire kommercielle skøder. Nu driver en döner-restaurant butikkerne og betaler en månedlig leje på 100.000 TL, men nu er den nuværende leje mellem 600 tusind og 800.000, ejendomsejeren er slet ikke interesseret;

Som du kan se på billederne, er der en villa på toppen af det to hektar store land, det har 3,5 etager, og dette sted har også et opholdsskøde, så nu er der fem uafhængige skøder i alt. Det hele tilhører én person, og han sælger hele bygningen.

Det vigtigste er, at der er zoneinddeling her, så det ikke kommer ind i Bosporusens forside, og du kan bygge der, så to dobbelthuse kan bygges, og endda butikkerne kan fornyes.

Der er en opvarmet pool, der vandt en pris i 1993, der er en vinterhave, der er fire parkeringspladser, der er en stor have, der er et udhus, der er sikkerhed.

Hvad angår udsigten, kan du se hele Bosporus, Jomfrutårnet, Det Gyldne Horn, Galataport, Topkapi og Hagia Sophia overalt.

 

 

Kontakt os i dag for at planlægge en gratis konsultation og påbegynde din ejendomsrejse i Istanbul.
 

Premier destination for luksus ejendom i Istanbul
Telefon: +90 544 387 8688
E-mail: info@motelleproperty.com
Hjemmeside: http://motelleproperty.com/

Oplev den ekstraordinære verden af luksusejendomme og ekspertejendomstjenester i Istanbul / Türkiye med MOTELLE PROPERTY. Kontakt os i dag for at planlægge en konsultation og påbegynde din ejendomsrejse i Istanbul.

برای خرید ملک و اخذ شهروندی در کشور ترکیه (استانبول)، با بیش از 10 سال سابقه تخصصی صفر تا صد فرایندهای افتتاح حساب بانکی، تحلیل های بازار و سرمایه گذاری، فرصت های سرمایه گذاری هوشمند و مشاوره های تخصصی برای سرمایه گذاران خارجی را در کنار شما هستیم، لطفا ما را دنبال کنید.

 

Rum

Værelser12
Soveværelser12
Badeværelser10
Toiletter10
Parkeringspladser (inde)4

Overflader

Levende1812.25 m²
Grund2000 m²
24/7 concierge
Aircondition
Dørmand
Fitnesscenter
Garage
Internet
Sauna
Sikkerhed
Swimmingpool
Vaskemaskine
Faciliteter hentet af AI.
Have
Parkering

Istanbul

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
TypeHus
TilstandGod tilstand
StåendeHøj standard
Bygningsår1990
KonstruktionstypeBeton
MiljøBoligområde