Australien: 1.665 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Gavin er en yderst erfaren, karriere salg af fast ejendom professionel, der er helt fokuseret på at skabe en mindeværdig oplevelse for alle sine kunder, for dem at nyde hele processen med at sælge eller købe. En specialist boligsalg ekspert, der tilbyder dokumenteret metode til at sikre, at han præsenterer maksimal værdi for alle sine kunder. Gavin begyndte sin ejendomskarriere i 2003 og i løbet af mange år har han set forskellige markeder, fået en overflod af viden, leveret utallige resultater og skabt langvarige relationer. Hans entusiasme over for sin branche kun samler mere momentum hver eneste dag.
Median salgspris
3.909.738 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk
En erfaren professionel på det australske ejendomsmarked; flydende engelsk, kinesisk; en række nye og luksuriøse lejligheder til rådighed i Sydney, Melbourne, Brisbane for investorer; levering af tjenester fra køb, salg, leje af dine proportier
Median salgspris
5.128.938 DKK
Salgslister
37
Talte sprog
Engelsk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Jeg arbejder med et ejendomsselskab, der fokuserer på multi-familie boliger. Har en omfattende database over mennesker, der ønsker at købe ejendomme i Townsville-området. Vi har også en finansiering arm med meget competive hus lån satser.
Median salgspris
1.806.941 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk
Australien - Salg af fast ejendom Ejendomsinvesteringer uden for markedet Nye enheder Bolig Luksus ejendom Efter planen, nybyggeri Kommercielt salg Internationale købere er velkomne
Median salgspris
4.039.701 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Engelsk
I løbet af det seneste årti har Karen Renouf arbejdet utrætteligt for sine kunder, som har været glade for at tilbagebetale sit hårde arbejde, vedholdenhed og professionalisme ved konsekvent at give hende en gentagelse s- og henvisningsvirksomhed. Anerkendelse som LJ Hookers nummer et agent i QLD, Northern NSW & NT i 2018 & 2019, vidner om hendes forpligtelse til at gå ud over for alle sine kunder. Karen er også for nylig blevet anerkendt som den eneste Queensland agent, der skal rangeres i Top 50 Kvinder i fast ejendom i Australien. Andre nylige priser omfatter Champion Gold Medal vinder LJ Hooker 2018/19, Diamond multi-million dollar medlem for 2018/19 og er short listet som LJ Hooker's top internationale sælger af året. Inden for tre år efter at have startet i fast ejendom, karen var blevet udnævnt til principal på LJ Hooker Alexandra Hills og senere blev hun en Principal på Professionals Real Estate Agency, før de flytter til LJ Hooker. Hun vurderer sin tid som virksomhedsejer som en massiv indlæringskurve i ejendomsprocessen. Venlig og imødekommende, Karen's værdi-baserede stil og insisteren på, at kundernes interesser altid kommer først, understøtter hendes succes og sætte hende ud fra andre agenter. Karen har en naturlig flair for at sælge fast ejendom og er blevet anerkendt med en række priser og udmærkelser. Der er ingen tvivl om hendes imponerende track record er en hyldest til hendes baggrund i direktion og marketing bestyrelsesposter på globalt plan - i England, Europa, USA og Fjernøsten. Som senior vice-president for marketing hos en internationalt anerkendt global forhandler i England omfattede Karens ansvarsområder også branding, salg, kampagner, public relations og forretningsudvikling. I England, hendes sportslige dygtighed i løbet af hendes teenage år også bidraget til at positionere hende for fremtidige forretningsmæssige succes, som forpligtelsen til uddannelse og disciplin var et dagligt syn i dagligdagen, da hun svømmede for England og spillede hockey og squash på amtsniveau. Hun har sat en række rekordsalg for sine kunder i løbet af de sidste par måneder, der arbejder med mere end 220 grupper og sælge en bemærkelsesværdig $ 64.000.000 værd af ejendom i de sidste 12 måneder. Hendes supportteam består af et stærkt bureau admin team og to erfarne, dygtige agenter - Ian Shortell og Mal Windebank.
Median salgspris
3.629.055 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Engelsk