Australien: 1.662 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Hvis du ønsker at investere eller bo i Australien, kan jeg være dit andet par hænder. Du fortæller os, hvilken type ejendom du leder efter, og vi vil søge i vores tusindvis af opslag for at finde den perfekte til dig.
Median salgspris
4.030.146 DKK
Salgslister
55
Talte sprog
Engelsk
Vi er en tech-aktiveret mæglervirksomhed, men også en lokal virksomhed med et engageret publikum på over 25k tilhængere på tværs af sociale medier. Vores agenter er eksperter inden for deres område med den nyeste teknologi til at hjælpe dig med at sælge eller købe fast ejendom hurtigere end nogensinde før. Vi gør dette ved at være teknisk dygtige, mobilvenlige og hyper lokale. Vores brand er frisk, moderne og fremadrettet tænkning uden bånd til gamle skole metoder eller forældede måder at drive forretning. Kontakt os i dag for at komme i gang med at finde det perfekte hus eller sælge dit! Du kan også gennemse vores hjemmeside for at lære mere om, hvad vi gør, hvordan vi gør det, og hvorfor så mange mennesker elsker at arbejde sammen med os. Vi ser frem til at høre fra dig snart!
Median salgspris
2.871.323 DKK
Salgslister
7
Talte sprog
Engelsk
Hej, mit navn er Nicola og jeg har over 25 års erfaring i salg, først arbejder som medicinsk salgsrepræsentant og senere i Real Estate Sales. Jeg er mor til en Pug, Ruby og min datter, Maddy og for nylig, blev jeg en nanna for første gang at baby Anastasia. Det meste af mit arbejde er fra henvisninger fra meget glade kunder, fordi jeg er kendt for at gå ud over for mine kunder og tilbyde projektledelse for pre-sale renoveringer for ejendomme til at bidrage til at opnå et bedre afkast for mine kunder. Jeg fungerer også som en købere agent og elsker at matche op kunder med det særlige hjem, de er på udkig efter. Jeg vil også hjælpe investorer købe og / eller bygge nye investeringsejendomme i South Australia, den eneste stat i Australien, hvor det er stort set tilbage til "normal" med Covid19 undtagen med udelukkelse af oversøiske rejser! Ring til mig, hvis jeg kan være til hjælp, Nicola 0400 330 222
Median salgspris
2.742.052 DKK
Salgslister
4
Talte sprog
Engelsk
Ejendomsekspert med speciale i markedsføring og salg af topejendomme på Bribie Island
Median salgspris
6.379.998 DKK
Salgslister
2
Talte sprog
Engelsk
Peter TO har over 10 års erfaring med salg og køb af bolig- og erhvervsejendomme i Australien, kontakt mig på min mobiltelefon +61411563838 eller e-mail på peterto@atrealty.com.au, WeChat ID peter0411563838, WhatsApp ID : 0411563838
Median salgspris
8.947.608 DKK
Salgslister
1
Talte sprog
Engelsk, Kinesisk (kantonesisk), Kinesisk (mandarin)
Jeg arbejder med et ejendomsselskab, der fokuserer på multi-familie boliger. Har en omfattende database over mennesker, der ønsker at købe ejendomme i Townsville-området. Vi har også en finansiering arm med meget competive hus lån satser.
Median salgspris
2.100.188 DKK
Salgslister
5
Talte sprog
Engelsk