Porto District: 2.458 Ejendomsmæglere

Søg efter og find en mægler.
Jeg kan hjælpe kunder med at sælge og købe deres hjem til markedets bedste pris med ærligt, professionelt og respektfuldt arbejde.
Median salgspris
1.771.172 DKK
Salgslister
16
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk
Mit navn er Jean Manuel JORGE og jeg er selvstændig ejendomskonsulent for iad Portugal. Mit primære arbejdsområde er Ferreiras, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt komfortabel. Ønsker du at købe eller leje en ejendom og har stadig ikke fundet det, du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde ledsage dig på et besøg. Hvis du ikke kan finde det, du vil have her, er jeg helt tilgængelig for at hjælpe dig i denne meget vigtige fase af dit liv. Hvis du ønsker at sælge dit hjem, kan jeg også hjælpe dig ved at give dig et skøn over dets værdi og annoncere din ejendom på mere end 200 ejendomsportaler rundt om i verden gratis. IAD er et ejendomsmæglerfirma, der ikke har fysiske butikker, hvilket giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed. Som uafhængig ejendomskonsulent har jeg autonomi til at styre mine tidsplaner og forhandle min provision med dig, hvilket garanterer dig en personlig opfølgning på alle stadier af processen og en kvalitetsservice til den bedste pris. Kontakt mig!
Median salgspris
2.378.963 DKK
Salgslister
17
Talte sprog
Portugisisk, Fransk
Årets konsulent 2018, 2019 og 2020 Civilingeniør af uddannelse, Real Estate Konsulent efter Option Jeg er civilingeniør og arbejdede i Brasilien og England. Jeg besluttede at vende tilbage til vores land i 2016, hvor jeg stødte på en enorm miskredit fra mange mennesker om den traditionelle erhvervsejendomme, som omfattede mig. Jeg tror, at de egenskaber, der mest definerer mig, som en person og professionel er: Fokuseret, pålidelig og indsigtsfulde. Grundlæggende formlen for salg af huse er enklere end man tror, jeg tror, det skal være baseret på professionalisme kombineret med, hvad jeg anser for at være det vigtigste punkt: den alvor og gennemsigtighed, jeg sætter i forholdet til sælgere eller købere. Dette er en forretning af mennesker og ikke af huse!
Median salgspris
2.385.675 DKK
Salgslister
19
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Hvis du leder efter et hjem eller et land, at sælge eller købe, kan du kontakte mig Jeg er tilgængelig for at hjælpe dig med at realisere din drøm
Median salgspris
1.460.937 DKK
Salgslister
23
Talte sprog
Portugisisk
Turning dreams into addresses! Hi, I'm Alexandre Faria, your reliable partner in the real estate world! With over 15 years experience in the real estate business, a keen eye for the best deals and evaluation and support tools, I'm here to make the process of buying or selling property as smooth and rewarding as possible. Are you looking for your dream home? Or do you want to sell your property for the best price? I'm here to help! With my personalized approach and knowledge of the local market, I promise to find the perfect solution for your needs. Get in touch today and take the first step towards realizing your real estate goals!
Median salgspris
3.273.871 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Top Producer i fast ejendom, jeg hjælper dig med at finde den ideelle ejendom, uanset om du skal bo eller investere. Tæl mig ind, Tatiana Almeida
Median salgspris
5.593.174 DKK
Salgslister
12
Talte sprog
Portugisisk
Med en usædvanlig forskelligartet og international karriere er jeg en berømt ejendomskonsulent og bringer et væld af erfaringer inden for turisme og gæstfrihed. Født med en passion for udforskning, har jeg haft mulighed for at kalde flere lande hjem gennem hele mit liv, såsom Dubai og Tyskland. Jeg har urokkeligt professionelt engagement, uovertruffen loyalitet og utrættelig dedikation til mine kunders succes. Som ejendomskonsulent kombinerer jeg en unik global forståelse med ekspertindsigt i ejendomsbranchen og leverer skræddersyede og resultatorienterede løsninger. Min ekspertise er ikke kun begrænset til ejendomsverdenen. Med en stærk baggrund inden for turisme og gæstfrihed tilføjer jeg et værdifuldt lag til mit færdighedssæt, hvilket giver mulighed for en omfattende forståelse af mine kunders behov og forventninger. Min erfaring i forskellige kulturer har beriget mig med mangfoldighed, hvilket afspejles i min inkluderende og tilpasningsdygtige tilgang. Rui Costa Real Estate Team blev anerkendt inden for århundrede 21 som holdet i det nordlige Portugal med mest salg.
Median salgspris
3.579.631 DKK
Salgslister
11
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk
Mit navn er António FERREIRA og jeg er en uafhængig fast ejendom konsulent på iad Portugal. Mit vigtigste arbejdsområde er byen Porto, et område, som jeg kender meget godt, og hvor jeg føler mig helt tryg. Ønsker du at købe eller leje en ejendom og har stadig ikke fundet, hvad du leder efter? På denne side finder du min ejendomsportefølje. Jeg vil med glæde ledsage dig på et besøg. Hvis du ikke finder, hvad du vil her, er jeg fuldt ud til rådighed til at hjælpe dig på dette meget vigtige tidspunkt i dit liv. iad er en digital ejendomsmægler. Det har ingen butikker, som giver mig mulighed for at møde dig og give dig den bedste service, uanset hvor du er, baseret på professionalisme og gennemsigtighed.
Median salgspris
3.616.919 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk
Hej, jeg er Annie Sabeh, ejendomsmægler hos Homebook Portugal, og jeg er her for at gøre din oplevelse med at købe eller sælge fast ejendom virkelig enestående. Med et lidenskabeligt engagement i fast ejendom er jeg klar til at tilbyde personlig og effektiv assistance til mine kunder. Hos Homebook er vi de eneste på nationalt plan i at belønne konsulenter baseret på servicekvalitet, vi værdsætter gennemsigtighed, ærlighed og engagement i kundetilfredshed. Stol på mig for at give dig detaljerede oplysninger, professionel rådgivning og dedikeret support gennem hele din ejendomsrejse. Uanset om du sælger eller køber, er jeg her for at forenkle processen og gøre hvert trin glattere. Kom i kontakt med mig anniesabeh@homebook.pt og sammen, lad os gøre dine ejendomsmål til virkelighed.
Median salgspris
1.864.391 DKK
Salgslister
9
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Spansk
Jeg er konsulent iad Portugal, ejendomsselskab, der er resultatet af internationaliseringen af iad Frankrig, i dag det største netværk af uafhængige ejendomskonsulenter i Frankrig. Internationaliseringen af iad har allerede iad Frankrig, Portugal, Spanien, Italien og Tyskland. iad-koncernen har nu mere end 18.000 ejendomskonsulenter og er baseret på en fuldt innovativ og disruptiv model, der er tilpasset det 21. århundredes ejendomsmarked. Iad kom fra et visionært koncept, der fusionerer fast ejendom og internettet. Iad kommer til at dematerialisere agenturerne (butikkerne), fremme et tæt forhold mellem ejendomskonsulenten og klienten og yde en mere konkurrencedygtig service til dem, der ønsker at købe, leje eller sælge en ejendom, så jeg vil møde dig. Som iad-konsulent har jeg adgang til den nyeste brancheuddannelse og en platform med unikke værktøjer, der giver mig mulighed for at yde en bedre service, uanset hvor du er. Jeg har privilegeret adgang til en stor portefølje af fast ejendom, et bredt netværk af kontakter og eksklusiv software, der giver mig mulighed for at have et dybt kendskab til ejendomsmarkedet. Jeg finder nemt den ideelle løsning til realiseringen af dit projekt. Drage fordel af en komplet, ukompliceret service og til den bedste pris. Jeg har den nødvendige autonomi til at garantere dig en personlig opfølgning i realiseringen af dit projekt. Lav nu en aftale uforpligtende eller kontakt mig for mere information om enhver iad ejendom. Jeg garanterer fuld overvågning i alle faser af købsprocessen og gennemgår kreditten til geret. Jeg bidrager gerne til realiseringen af dit ejendomsprojekt.
Median salgspris
1.901.679 DKK
Salgslister
15
Talte sprog
Portugisisk, Engelsk, Fransk