Ayurvedisk center midt i naturen

Tournefort
Bondegårdshus • 20 rum • 11 seng. • 450 m² • ref: 353
6.938.674 DKK
I Tournefort, 40 minutter fra Nice, let tilgængelig via hovedvej 202 og derefter vejen til Tinée, har denne ejendom på 1 hektar jord i 20 år været et berømt wellnesscenter i regionen og derfor organiseret som en gruppehytte med forskellige værelser i flere typer bygninger (gården, hytter og yurts), i alt 11 værelser plus ejerens lejlighed og et plejecenter i den gamle fårefold.
Mod øst dominerer landet dalen og tilbyder en fantastisk udsigt over uberørt natur. Den består af brede planker, nogle med meget smukke træer, andre godt ryddet, der tillader dyrkning. Ejendommen fodres af en generøs kilde, der ikke tørrer op om sommeren, og nyder også godt af vandforsyning, både til huset og til haven.
Den oprindelige bygning stammer fra 1900, det var en familiegård, som senere blev solgt og blev en sommerlejr derefter, farm-inn-camping, derefter restaurant inn for endelig at blive ombygget til et fitnesscenter dedikeret til ayurvedisk pleje, hvis ejer er en forløber i Frankrig.
Det var hun, der skabte den smukke spisestue på 68m2 for at rumme grupper af praktikanter samt pladsen dedikeret til pleje og kropspraksis på 100m2 i den gamle fårefold. Hun byggede også to hytter og fire yurts midt i naturen.
Fortsættelsen af aktiviteten i et center dedikeret til ressourcer, som har et godt omdømme i regionen, synes at være et interessant projekt, og i dette tilfælde er ejeren villig til at ledsage korrekturlæserne ved at dele sin erfaring og hendes adressebog.
Men det er også meget muligt at overveje erhvervelsen af dette sted for fortsat at byde offentligheden velkommen i form af en Gîte / Table d'Hôtes eller simpelthen som et familiehus med en stor have og muligvis en gård.

Rum

Værelser20
Soveværelser11
Parkeringspladser (udenfor)1

Overflader

Levende450 m²
Grund10000 m²
Swimmingpool
Faciliteter hentet af AI.
Have

Tournefort

Agenten har ikke udleveret den præcise adresse til denne ejendom. Du kan anmode om den her.
Bjergudsigt
Øst orientering
TypeHus
VarmeAir conditioning, Individuel, Elektrisk
Mærkning af energieffektivitet
D
193
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkning
B
6